Haberler

"İzmir'e Yön Verenler" Ödüllendirildi

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen "İzmir'e Yön Verenler" töreninde ödüller sahiplerini buldu.

Capital ve Ekonomist dergileri öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen " İzmir'e Yön Verenler" töreninde ödüller sahiplerini buldu. Gece, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın katılımı ile gerçekleşti.

Swissotel Grand Efes'te düzenlenen gecede Capital ve Ekonomist dergilerinin 'Yönettiği ciro, çalışan sayısı, ihracat miktarı, büyüme hızı, sivil toplum örgütlerinde görev alması ve bölgede etkinlik' kriterlerine göre yaptığı araştırmada belirlenen isimler, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray ile Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Törene eşi Gülten Günay ile katılan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Günay, " İzmir, Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyada öncü yaşam merkezlerinden ve bu çerçevede ekonomi merkezlerinden birisi. Bir dönem Türkiye ekonomisinde içinde belki çok daha önde yer alıyordu. İzmir'in biraz geride kalmasından dolayı var olan potansiyeli hep birlikte ayağa kaldıracağız. Ben İzmir'i bir uyuyan güzel olarak nitelendiriyorum ve bu güzeli uyandırmak için de elimizden geleni yapacağız. Kentin EXPO adaylığı ile önce dünyanın en büyük etkinliğini İzmir'e getirerek İzmir'i sadece Türkiye'de

değil, dünya çapında hak eden tanınmışlığını sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.

Törende konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuran, İzmir'in global standartlarda üretim ve zengin hammaddeleri ile ülke ekonomisine can suyu sağladığını belirtti. Kentte faaliyet gösteren şirketlerin global arenada bölgesel üretim üssü olmasında önemli rol üstlendiğini açıklayan Timuran, "Vodafone Grup olarak Türkiye pazarına olan inancımız 10 milyar yatırım bütçesi ile sergilenmektedir. Son 2 yılda ise 95.8 milyon TL'lik alt yapı yatırımı gerçekleştirdik" dedi.

Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş ise, İzmir'de şirketler arasında oluşan rekabetin fark edildiğini ve değişim rüzgarlarının sektörler arasında kendisini hissettirdiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından ödüller verildi. Aralarında holding yöneticileri ve oda başkanlarının bulunduğu 40 kişilik listede Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı ilk üçte yer aldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ertuğrul Günay Rauf Ateş Türkiye İzmir Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title