Haberler

İzmir'de Yeni Trafik Düzenlemesi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Tramvayı (TRAM İZMİR) konak hattı çalışmaları kapsamında kent merkezinde trafik düzenlemesiyle ilgili yapılan değişikliğin trafiği felç ettiğini savundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Tramvayı (TRAM İZMİR) konak hattı çalışmaları kapsamında kent merkezinde trafik düzenlemesiyle ilgili yapılan değişikliğin trafiği felç ettiğini savundu.

Kaya, yaptığı yazılı açıklamada, İzmir Büyükşehir Belediyesince yapımı sürdürülen TRAM İZMİR Konak hattı çalışmaları kapsamındaki yeni trafik düzenlemesinin İzmirliler için işkenceye dönüştüğünü ileri sürdü.

"İzmir'in Ulaşım Master Planı yok"

İşlerine, okullarına gitmeye çalışan milyonlarca İzmirlinin yeni trafik düzenlemesi nedeniyle çile dolu saatler yaşadığını söyleyen Kaya, "İzmir'de trafik Çin işkencesine dönüştü. Hemşehrilerimiz kentin dört bir yanında sabah akşam ayrı kabus yaşıyor. 10 kilometre yol 2 saat sürüyor. Sayın Kocaoğlu 14 yıldır görevde ancak hala İzmir'in Ulaşım Master Planı yok. Yeşildere, Alsancak, Konak kapalı, kent koca bir labirente dönüştü. Hemşehrilerimiz İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan labirentten çıkmak için her gün saatlerce mücadele veriyor." ifadelerini kullandı.

Kaya, İzmir'deki trafik sorununun her geçen gün artarak büyüdüğüne dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin trafik düzenindeki son değişiklikleri nedeniyle İzmir'de kent içi trafik durma noktasına geldi. Büyükşehir yetkililerinin açıklamalarına bakıyorsunuz, şaka gibi. 'Sürücüler her zamanki alışkanlıklarını sürdürdüğünden, körüklü otobüsler bulvarlarda dönüş yapamadığından Tüneli açık olduğu için oradan yoğun bir trafik akışı sağlandığından dolayı İzmir'de trafik durmuş.' İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması böyle. Bu kadar plansızlık, programsızlık ve vurdumduymazlık olmaz. İzmirli hemşehrilerimiz bu eziyeti hak etmiyor."

Kaynak: AA / Politika

Mahmut Atilla Kaya Ak Parti Konak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title