Haberler

İyi Parti Milletvekili Erozan: "Başka Partilerin Koltuk Değneği Olmak İstemiyoruz"

İYİ Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, "İttifak mı dediniz?

İyi Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, "İttifak mı dediniz? Asla. İttifak diye bir şey yok. Bunu lugatımızdan çıkaralım. Biz genç, büyüyen ve iddialı bir partiyiz. Başka bir partinin koltuk değneği olmak istemiyoruz." dedi.

Erozan, Mecliste düzenlediği basın toplantısında, KKTC'nin 35. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Suriye'nin kuzeyinde Türkiye, Suriye ve uluslararası toplumun uyarılarına kulak asmayan radikal silahlı unsurların olduğunu belirten Erozan, Türkiye'nin YPG'yi kontrol ederken ABD'nin de Türkiye'yi kontrol altına aldığını öne sürdü.

Erozan, açıklamalarının ardından gazetecilerin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener arasındaki görüşmeye ilişkin sorularını yanıtladı.

İYİ Parti ile CHP arasındaki görüşmelerin "istişare" olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Erozan, "İş birliği veya ittifak yapıldığı şeklindeki haberler iktidara yakın basın organlarında çıkıyor. Milletvekillerimiz farklı illere giderek tarama yapacak. Hangi il ve ilçede kimlerle hareket edeceğimizin analizini yapacağız. Bunun için ne ittifak ne de iş birliği kelimesi doğru. Sadece iki parti arasında yerel seçimler noktasında bir istişare yapılmıştır. Bunun ötesinde bir şey söylemek doğru değil." diye konuştu.

İki parti arasında ittifak yapılmasının mümkün olamayacağını vurgulayan Erozan, şu değerlendirmede bulundu:

"İttifak mı dediniz? Asla. İttifak diye bir şey yok. Bunu lugatımızdan çıkaralım. Biz genç, büyüyen ve iddialı bir partiyiz. Başka bir partinin koltuk değneği olmak istemiyoruz. Kimin kime ihtiyacı var, bunun analizi yapılacaktır. Küçüğüz diye sanki büyükler aradaki farkı gidermek için bize ihtiyaç duyuyorlarmış gibi bir balon var. Bunu doğru bulmuyorum. Kimin kime ihtiyacı olduğunu iki hafta sonra görürüz. Belki başkaları bize koltuk değneği olmak isteyeceklerdir."

Erozan, Mansur Yavaş'ın "rozetsiz aday" açıklamalarına ilişkin ise, "Mansur Yavaş hiç rozet takmayayım derken dört tane yaka rozeti takabilir. Rozet sayısı yakanın genişliğine bağlı. Ben Mansur Yavaş'ın yakasının ne kadar geniş olduğu konusunda bir şey demek istemiyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Milletvekili İYİ Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title