Haberler

İstinat duvarı çöktü, 20 araçta hasar oluştu

Güncelleme:

İstinat duvarı çöktü, 20 araçta hasar oluştu İzmir'in Buca ilçesinde iki siteyi bölen istinat duvarı yoğun yağış sebebiyle çöktü, 20 araçta hasar meydana geldi.

İstinat duvarı çöktü, 20 araçta hasar oluştu

İZMİR - İzmir'in Buca ilçesinde iki siteyi bölen istinat duvarı yoğun yağış sebebiyle çöktü, 20 araçta hasar meydana geldi.

Olay, akşam saatlerinde İzmir'in Buca ilçesi 686 sokakta meydana geldi. Gümüş Sitesi ve Altaylılar Sitesi'ni bölen istinat duvarı, yoğun yağış sebebiyle çöktü. Büyük bir ses duyan vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlaması olmasına rağmen sokağa çıkarken, hemen ekiplere haber verdi. Olay yerine polis ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İstinat duvarının çökmesi ile alt ve üst tarafta bulunan 20 araçta hasar meydana geldi. Ekipler, çekicilerle araçları çekti.

"Yine bir deprem mi acaba diye herkes panik oldu"

Otomobili ve motosikleti istinat duvarının altında kalan vatandaşlardan Hakan Yalçın o anları ve yaşadığı korkuyu anlattı. Yalçın, "Yoğun yağıştan dolayı buradaki istinaat duvar 16 aracın üstüne düştü. Doğal afet olarak geçmesini istiyoruz. Bir çok vatandaş şu an mağdur durumda. Sonuçları biz de merakla bekliyoruz. Çok şükür hepimiz evdeydik, istinat duvarının yakınında kimse yoktu. Sesi duyan komşularımız olmuş. Gördüğünüz gibi araçlar bu şekilde. Burada benim de aracım var, motosikletim var. Malesef böyle bir durumla karşı karşıyayız. Yine bir deprem mi acaba diye herkes panik oldu. Sesi duyan herkes aşağı indi" diye konuştu.

"Bir gürültü duyduk ve hepimiz aşağı indik"

Olaya şahit olan vatandaşlardan Ahmet Çağlayan ise, "Evimizde oturuyorduk, bi ses duyduk ve hepimiz aşağı indik. 10'dan fazla araç zarar gördü. Karşı tarafın istinat duvarı çökmüş, dolma toprakmış zaten. Yağmur yağınca araçların üstüne düşmüş istinat duvarı" açıklamasında bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İzmir Gümüş Buca 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title