Haberler

İşte 'Doksanlar' Dizisindeki Karakterler

Güncelleme:

atv'nin yeni dizisi 'Doksanlar', 90'lı yıllara özlem duyanlar için ekranda.

Ünlü isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çekecek olan dizide kim hangi rolde?

İşte karakterler...

MUSTAFA TUNCAY (Arif Erkin)

Geleneksel bir aile reisi... Nuri ve Bekir Tunay kardeşlerin babası. Dediğim dedik, ailede sözü geçen, oğullarına karşı katı ama torunlarına karşı yumuşak sevecen bir dede...

SEVİNÇ TUNCAY (S. Yener Ekşioğlu)

Bekir'in karısı. Hayatını ailesine, çocuklarına adamış bir ev hanımı. Feminist hareketin etkisinde, Bekir'le mücadele ediyor. Artık çalışan bir kadın olmak istiyor.

PATLAK EMİN (Erkan Köse)

Mahallede kim, ne yapıyor, nereye gidiyor, parayı nerden buluyor hepsi Emin'in derdi! Bütün gün bakkal önünde mahalleli hakkında yorumlar yapıyor.

BEKİR TUNCAY (Renan Bilek)

Küçük kardeş, Sevinç ile 20 yıldır evli. Özlem ve Zeynep'in babası. Mahallede iyi niyeti, prensipli duruşuyla sevilen sayılan bir memur. Abisi Nuri'nin para hırsı ve düzen adamı kimliğiyle barışamıyor. Birkaç yıldır abisiyle küs.

MUSTAFA TUNCAY (Ümit Erdim)

Nuri'nin büyük oğlu. Babasının yanında çalışıyor. Tuğba ile sözlü, yakında nişanları var. Baba baskısından sıkılmış, başka bir iş yapmak istiyor ama bunu babasına söyleyecek cesareti yok.

ŞÜKRAN TUNCAY (Esra Dermancıoğlu)

Nuri'nin karısı. Mahallenin en havalı kadını. Kocası Nuri'nin müsaade ettiği kadar lüksü sever. En büyük hedefi Papatyalar'dan biri olmak. Mahalledeki lakabı Papatya Şükran. Oğlunun nişanlısı Tuğba ile hiç anlaşamıyor.

TUĞBA KARAMAN (Derya Şensoy)

Mustafa'nın sözlüsü, yakında nişanları var. Kayınvalidesi Şükran'la sürekli bir rekabet halinde. Sözünü geçirebilmek için hep Mustafa'yı yüzük atmakla tehdit ediyor. Kayınvalidesiyle aynı binada oturmamak için mücadele veriyor. O da lüks ve gösteriş meraklısı, dominant bir kız.

NURİ TUNCAY (Deniz Oral)

Bekir'in abisi, 1980'lerin yeni zenginlerinden, sonradan görme bir müteahhit. Para kazanma hırsı yüzünden en başta kardeşiyle arası bozulmuş. Oğulları Mustafa ve Emre'nin de kendisi gibi olması için büyük baskı yapıyor. Itiraf etmese de en büyük üzüntüsü kardeşinin kendisine küs olması.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Arif Erkin Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title