Haberler

İşte Benim Stilim Yarışmacısı Ayşenur Balcı Evleniyor

Güncelleme:

Daha önce Periscope yayınıyla olay yaratan 20 yaşındaki Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim All Star'da sözlendiğini açıkladı.

Ayşenur Balcı'nın itirafı, İşte Benim Stilim All Star'da damga vurdu. Daha önce Periscope yayınıyla olay yaratan 20 yaşındaki Ayşenur Balcı, İşte Benim Stilim All Star'da sözlendiğini açıkladı.

İTİRAFI PROGRAMA DAMGA VURDU

Olaylı yarışmacıları ve güçlü jüri üyeleriyle adından söz ettiren İşte Benim Stilim All Star'ın haftaya başlangıç bölümüne Ayşenur Balcı'nın itirafı damga vurdu. Ekranların en çok izlenen ve tartışılan programlarından biri olan İşte Benim Stilim All Star'ın en çok konuşulan isimlerinden olan Ayşenur Balcı ve jüri üyesi Nur Yerlitaş arasındaki diyalog şaşırttı. Yarışmanın sempatik jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın Ayşenur Balcı'nın sevgilisini gördüğünü ve ne zaman nişanlanacaklarını sorması üzerine, başarılı yarışmacı sözlendiklerini açıkladı. Tüm jüri üyeleri ise seni bizden istesin göndermesinde bulundu.

PERİSCOPE'TA SOYUNMASI OLAY OLMUŞTU

İşte Benim Stilim All Star'ın en genç isimlerinden olan Ayşenur Balcı, yarışmadan önce periscope yayınıyla gündeme gelmiş, erkek arkadaşının yanında yarı çıplak bir şekilde binlerce kişiye görüntü vermesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Yaptığı harekete anlam verilemeyen Ayşenur Balcı'nın görüntülerdeki davranışları ise 'Uyuşturucu mu almış?' gibi soruların sorulmasına neden olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ayşenur Balcı Nur Yerlitaş Star Magazin Haberler

500

Yorumlar (18)

güzel..:

ne kadar beyinsiz erkekler varya. . bunuda karı diye alacaklar yani. . .

59
2
yanıtYanıtla
Bu ne dünya Kardeşim Mobil-IOS:

Makyajını sildikten sonra lensleri çıkardıktan sonra şutlanmasa ne olayım:))))

24
0
yanıtYanıtla
--Mobil-IOS:

Yorumları okuyunca ne kadarda geri kafalı bir toplum olduğumuzu tekrar anlamış oldum. Kimse hayatını bilemeden bu şekilde kıskanç,görgüsüz ve cahilce cevaplar vermek neden? Kimsenin namus bekçisi değilsiniz edebinizi bilin biraz insanları bu şekilde küçümseyerek kendinizi zavallı durumuna sokmayın..

1
18
yanıtYanıtla
Abidin:

gördüğüm anda kusacak gibi oluyorum bu tür programlar genç nesilin ahlakını bozmak için derhal yayından kaldırılmalı

16
1
yanıtYanıtla
ayseMobil-ANDROID:

kac km de acaba alan kisi bayagi genis mezhepli

15
0
yanıtYanıtla
Bu ne dünya Kardeşim Mobil-IOS:

Evlenecek Kadına bak

14
0
yanıtYanıtla
HAMİDO.:

BUNLARI İZLEYEN BUNLARA PİRİM VEREN BUNLARI ÖRNEK ALAN AC KARNINI DOYURAMAYAN 1300 TL Yİ ÇALIŞANIMA ÇOK GÖREN TÜM ZİHNİYETİN ALLAH BELASINI VERSİN .

9
0
yanıtYanıtla
duygu:

20 yaşında tamam güzel bakımlı ve moda konusunda başarılı. ama sosyal medya da uyusturucu ile anılması gündeme çıkması onu takip eden genç kızlara ve küçük kız çoçuklarına çok kötü bi örnek olmalı. . bence böyle şeyleri haber yapmak yerine dünyada vatan için canını veren onca insanı düşünmeli ve savasmalıyız. . .

9
0
yanıtYanıtla
yuhMobil-ANDROID:

adamin meslegini az cok tahmin ettim. sermayesi kadin :)

8
0
yanıtYanıtla
Adsız:

Bu kadından midem bulanıyor ahlak yoksunu

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title