Haberler

Polisleri Darp Eden Oyuncu Özgün Aydın'a 19 Yıl 9 Aya Kadar Hapis İstemi

Bir kavgaya karıştığı sırada olay yerine gelen polislere hakarette bulunup darp ettiği öne sürülen Güldür Güldür oyuncusu Özgün Aydın, hakkında tehdit ve hakaret suçlarından 19 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bir kavgaya karıştığı sırada olay yerine gelen polislere hakarette bulunup darp ettiği öne sürülen oyuncu Özgün Aydın hakkında, tehdit, hakaret, görevi yaptırmamak için direnme suçlarından 19 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Özgün Aydın'ın 11 Ocak 2019 tarihinde Kadıköy'de bir kavgaya karıştığı, kavga nedeni ile olay yerine gelen polis memurlarına hakaret ettiği belirtiliyor.

"SEN KİMSİN LAN, BANA KELEPÇE TAKAMAZSIN"

Özgün Aydın'ın üstünü polislere aratmadığı kaydedilen iddianamede, kelepçe takmak isteyen polislere, "Sen kimsin lan. Bana kelepçe takamazsın" dediği, kelepçe takıldığı sırada polis memuru olan müşteki T.Ö.'ye yumruk attığı, elindeki telefona tekme attığı, yere düşen telefonu almaya çalışırken de yüzüne tekme attığı, hakaretler ve tehditler savurduğu belirtildi.

Polisleri Darp Eden Oyuncu Özgün Aydın'a 19 Yıl 9 Aya Kadar Hapis İstemi

POLİS MEMURLARINA ZİNCİRLEME HAKARET

Özgün Aydın'ın, ekip otosundayken de polis memurlarına hakaret ettiği ifade edilen Özgün Aydın'ın arkadaşları olan diğer şüpheliler Elif Çelikcan ve Tamer Yurtbaşı'nın da görevini yapan polislere zincirleme şeklinde hakaret ettiği kaydedildi.

Polisleri Darp Eden Oyuncu Özgün Aydın'a 19 Yıl 9 Aya Kadar Hapis İstemi

19 YIL 6 AYA KADAR HAPİS CEZASI İSTENİYOR

Polis memurları T.Ö., O.K. ve O.B.'nin müşteki olarak yer aldığı iddianamede, Özgün Aydın'ın "kamu görevlisine karşı zincirleme şeklinde alenen hakaret" suçundan 3 kez, "kamu görevlisine görevini yaptırmamak için direnme" suçundan 2 kez, "kamu görevlisini tehdit" suçundan 2 kez olmak üzere toplam 5 yıl 5 aydan 19 yıl 6 aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

Polisleri Darp Eden Oyuncu Özgün Aydın'a 19 Yıl 9 Aya Kadar Hapis İstemi

İKİ ARKADAŞINA DA DAVA AÇILDI

Diğer şüpheliler Tamer Yurtbaşı ve Elif Çelikcan için, "kamu görevlisine görevinden dolayı alenen zincirleme hakaret" suçundan 1 yıl 5 ay 15 günden 3 yıl 9 aya kadar hapis cezası ilce cezalandırılması istendi. İddianamenin gönderildiği İstanbul Anadolu 56. Asliye Ceza Mahkemesi, iddianameyi kabul ederek duruşma günü verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özgün Aydın İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (119)

mustafa:

levent kırcanın yetiştirmesinden anca bu çıkar

28
22
yanıtYanıtla
aydın:

seninle soyadımı aynı olduğu için utanç duyuyorum sormak lazım asıl sen kimsin ki benim polisime sen kimsin deme cürretini gösteriyorsun sanatcıysan işini yap kimse benim askerime polisime hakaret edemez herkes işini yapsın

34
6
yanıtYanıtla
Manyak ya:

Atin iceri akli basina gelsin :) zaten biryeri kalkmisti

23
13
yanıtYanıtla
MERT:

Kesinlikle bunu kınıyorum polisimizin düğmesi koparılırsa altı aydan başlasın yargılansın ama aklımda da bir soru var düşünmeden edemiyorum güldür güldür son bölümlerinde ufak tefek göndermeler yaptı ve bunun sonucu şimdiye kadar duymadığımız bu haberİ gündemde görmeye başladık olay 5 ay önce gerçekleşmiş şimdi haber yapıyorsunuz neden şimdi manşete düştü ?

26
7
yanıtYanıtla
nebula:

Siyasetçi çocuğu olsaydı polisleri oraya dizdirir hesap sorardı. Sapık ya da hırsız olsaydı kovuşturmaya yer olmazdı.

21
12
yanıtYanıtla
adalete veda...:

bence az istemişler ya 19 yıl. idam etseydiniz daha iyiymiş. . . derisini yüzerek mesala. hay ben bu adaletinizin var ya. taaaaa. . . . . polis vatandaşa parmak attığında da , dövdüğünde de hakaret ettiğinde de bu oyuncu için istenen cezanın yarısını isteyebilseydiniz ya. adalet ölmüş memlekette. . .

12
19
yanıtYanıtla
BABA:

POLİSE HAKARET VS. ELBETTE YANLIŞ VE HOŞ GÖRÜLEMEZ. CEZASI ÇOK AĞIR OLMUŞ. TERÖRİSTLERE ADAM ÖLDÜRENLERE BU KADAR CEZA İSTENMİYOR. BİR YANLIŞ YAPMANIN BEDELİ ÇOK AĞIR OLMUŞ. GENCİN HAYATINI BİTİRMİŞLER YAZIK. . . .

18
12
yanıtYanıtla
şapşık:

Amerikada bunu yapsa mermi manyağı yaparlardı . Güldür güldür giderdi o zaman öbür tarafa

25
5
yanıtYanıtla
zırto:

Güldür güldür tv programının adı :DD

yanıt1
yanıt3
ziya:

dayagi hakediyorsa etmistir poliste polis gibi olsun cetelerin yobazlarin kuklasi olmasin sanki eli silahli mafya örgütlerine baskin yapmista dögülmüs vah zavalli polisimiz ben zaten bu olaya hic inanmadim yalan bi haber

7
22
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title