Haberler

İstanbul'da Düğünde Havaya Ateş Açanları Uyaranı Bıçakladılar: 1'i Ağır, 5 Yaralı

Güncelleme:

İstanbul Avcılar'da sokak düğününde havaya ateş açanları uyarmak için dışarı çıkan kişi, silahlı 5 kişi ile kavgaya tutuştu 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Avcılar'da bir kişi akşam saatlerinde evinin önündeki sokak düğününde havaya silahla ateş edildiğini görünce uyarıda bulunmak için dışarı çıktı. Havaya ateş açanları uyaran kişi ile dört yakını düğünde bulunan kimliği belirsiz kişi yada kişilerce darp edilerek çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan 5 kişiden birisinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

HAVAYA ATEŞ AÇANLARI "ÇOCUKLAR VAR" DİYEREK UYARDI

Olay Avcılar, Tahtakale Mahallesi'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Ömer Geyik'in oturduğu Mehmetçik Sokak'ta yapılan düğünde kimliği belirsiz kişi yada kişiler havaya silahla ateş açtı. Silah seslerini duyan Geyik, evinden çıkarak düğünde havaya ateş açanlara "Burada silah atmayın çocuklar var" diye uyarıda bulununca tartışma çıktı.

DARP EDİP BIÇAKLADILAR

Kimliği belirsiz kişi yada kişiler ile Ömer Geyik arasında çıkan tartışmaya, Hüsamettin Geyik, Ramazan Kaplan, Ahmet Kaplan ve Enes Kaplan isimli yakınları da dahil oldu. İki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü. İddialara göre, olay yerinde çıkan tartışma da Ömer Geyik ve beraberindeki 4 yakını kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından darp edilerek çeşitli yerlerinden bıçaklandı.

1'İ AĞIR 4 KİŞİ YARALANDI

Kavgaya karışanlar olay yerinden hızla kaçarken, kanlar içinde kalan Ömer Geyik ve beraberindeki 4 kişiyi gören aile bireyleri de durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaparak Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ramazan Kaplan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri de olay yerine gelerek önlem aldı. Çevredeki vatandaşların bilgisine de başvuran polis ekipleri sokakta detaylı olay yeri çalışması yaptı. Çevredeki iş yerlerinde güvenlik kamera görüntüsü olup olmadığını araştıran polis ekipleri olayı gerçekleştiren şüphelileri yakalamak için araştırma başlattı. Polisin olayla ilgili soruşturmasının çok yönlü sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ömer Geyik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

HYDRA:

Bir düğünde sokakta silahla kutlama yapılıyorsa o düğün sahibi ve katılımcılar eğitimsiz, gösteriş meraklısı, güç gösterisi yapan kişiler demektir. Uyarmak falan kar etmez, çalıyı dolaş ki nefes almaya devam edebilesin. .

16
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ya lütfen kaç kişi öldü bu yüzden.. bunlara son verilmeli ceza hapis insan hayatıyla oynuyorlar

10
0
yanıtYanıtla
metin:

Uyarmayın anlamazlar kafalarına dambıl veya ağır cisim atın.

8
0
yanıtYanıtla
x:

Sokak düğünleri derhal yasaklanmalıdır. kamuya açık taşıt yollarını kesebilecek cesareti olan zihniyetin. . . düğünde havaya ateş açması ve adam darp edip yaralaması son derece doğaldır. . . . Gece yarılarıncaya kadar devam müzik sesi bir kaç blok öteden duyulabilmektedir. Kimin hastası kimin çocuğu var. Kimsenin umrunda değildir. İnsan hak ve ihlallerinden olan bu sokak düğünü, kına gecesi gibi faaliyetlerin YASAKLANMASINI İSTİYORUM.

6
0
yanıtYanıtla
abbas kamil:

mealesef anadolu yakasındada durum aynı polis i arıyorsun duyarsızlar sokak düğün ve nişanlarının asker eğlencelerinin yasaklanması lazım illaki birilerinin ölüp yaralanmasımı lazım

3
0
yanıtYanıtla
realist:

sokakta olanlardan polisin haberi olmuyor adamlar keleşlerle havaya ateş ediliyor polis duymuyor istanbulun ortası böyle anadoluda kikel gayeeett normal

2
0
yanıtYanıtla
Kubi:

Kanunlara uymayanlari ..... UYARALIMMIIIIIIIIIIIII.....ACABAA....

1
0
yanıtYanıtla
Nefret ediyorum:

Deliler ülkesinde sıradan birgün

0
0
yanıtYanıtla
Allah ım sen ne sabırlısın:

Polis ne iş yapıyor o esnada? O sese neden gelmiyor? Her sokakta sivil polisler yok mu?

0
0
yanıtYanıtla
Adınız Yazın...:

Gerçekten Yani Birilerinin Bu Gidişe Bir Dur Demesi Gerekiyor. . . Teksas Olduk be Asayiş Güven kalmadı Memlekette

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title