Haberler

İSTANBUL-DEMET AKALIN HARBİYE'DE KONSER VERDİ

Güncelleme:

Şarkıcı Demet Akalın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi.

Şarkıcı Demet Akalın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Akalın konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Demet Akalın dün akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi. Konsere Alişan, Sefa Doğanay, Fatih Ürek, Gökhan Tepe, Berkay'ın da aralarında bulunduğu isimlerin yanı sıra Akalın'ın hayranları katıldı. Akalın'ı kızı Hira ile eşi Okan Kurt da yalnız bırakmadı. Akalın konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konsere katılan Fatih Ürek Bodrum'dan geldiğini belirterek, "Konser için koşa koşa Bodrum'dan geldim. Yarın Antalya'da konserim var. Antalya'ya gideceğim. Dedim ki Demomu seyredeyim. Ayın 19'unda programımız başlıyor yine. Bunun yanı sıra da konserlerimin içerisinde bir klip çekiyorum. Yıldız Tilbe şarkısını nihayet çıkartıyoruz. Şuan da buradan söylemek istiyorum. 'Sevgili Yıldız, şarkının tam zamanı galiba çünkü inanılmaz bir reaksiyon oluyor. Sürpriz düet var." dedi.

"MUHTEŞEM BİR ŞOVLA BU GECE HARBİYE'Yİ SALLAYACAK"

Gökhan Tepe, "Demomuz sahnede, yine muhteşem bir şovla bu gece Harbiye'yi sallayacak bizde onu izlemeye geldik." derken, Merve Özbey ise, "Çok uzun yıllar aynı sahneyi paylaştık. Benim için çok önemli. Çok heyecanlıyım. Çok sıkı hazırlandığına adım gibi eminim. Sonsuz başarı dilemek isterim ama başarıya zaten ihtiyacı yok. Efsane bir konser bizleri bekliyor olacak." diye konuştu. Berkay ise şu ifadeleri kullandı:

"Benim kardeşim, canım, ciğerim. İzlemeye geldik. Şu an çok heyecanlıyız. Çünkü ben de bayağıdır bir konsere gidemiyorum. Eşimle birlikte, Özlemle birlikte yeni bebeğimiz oldu. Sadece bir ara verebiliyoruz iki saatlik. O iki saatlik arayı da Demet'in konserinin ilk yarısını izlemek için buradayız. İkinci yarıya kalmayacağız çünkü Özlem bebeği emzirmek zorunda, mecbur dönmek zorundayız."

"DEMET AKALIN KONSERİNE DÖRDÜNCÜ GELİŞİM"

Akalın'ın hayranlarından Ebru Agat, "Demet Akalın'ı çok seviyorum. Yaklaşık 8 yıldır bütün kasetlerini herhalde. Demet Akalın'ın konserine dördüncü gelişim. Harbiye konserlerine biz sürekli geliyoruz. Her sene mutlaka katılıyoruz. İlk Demet Akalın'ı gördüğümde direk Demet Akalın'ın biletini aldım zaten ama devamı için de daha biletlerimiz var geleceğiz. Harbiye konserleri çok güzel oluyor çünkü." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cemil Topuzlu Demet Akalın Harbiye Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title