Haberler

İstanbul'da zayıflama hapı operasyonu kamerada

Güncelleme:

İstanbul'da zayıflama hapı operasyonu kamerada İstanbul'da zayıflama çayı ve hapının depolandığı yere polis ekipleri, operasyon düzenledi.

İstanbul'da zayıflama hapı operasyonu kamerada

İSTANBUL - İstanbul'da zayıflama çayı ve hapının depolandığı yere polis ekipleri, operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda çay ve hap ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Çarşamba günü Fatih ve Güngören ilçelerinde ilaç etken maddeli gıda ürünleri, zayıflama çayı ve hap depolandığı ve satışının yapıldığı yönünde bilgi aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, adrese operasyon düzenledi. Operasyon sonucu yapılan aramalarda, 186 bin 880 adet macun, çikolata, damla, jel, krem, 73 bin 856 adet hap ve kapsül, 780 adet zayıflama çayı, bin 800 adet sprey, 107 bin 900 adet ambalaj etiketi olmak üzere, 15 bin 599 adet kutu içerisinde 371.216'sı dolu şekilde toplam 479 bin 116 adet ürün ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 1 şahıs sevk edildiği adli makamlarca hakkında adli işlem yapıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title