Haberler

İstanbul'da Operasyon! Kansere Yol Açan Binlerce Ürün Ele Geçirildi

Güncelleme:

Fatih'te bir iş hanına yapılan baskında, kullananlarda kanser hastalığına neden olan binlerce gözlük ve kol saati ele geçirildi. Kaçak tütün ve elektronik sigaraların da ele geçirildiği baskında 3 şahıs gözaltına alındı.

İstanbul'da bir iş hanında, deri ve zührevi hastalıklarının yanı sıra kansere de yol açan ürünlere karşı yapılan operasyonda 9 bin 385 adet ünlü markaların taklidi kol saati, 5 bin 665 adet marka taklidi güneş gözlüğü, 6 bin 400 adet puro, değişik markalara ait 30 çift taklit spor ayakkabı, 10 adet elektronik sigara ve 610 adet sarma sigara tütünü ele geçirildi.

1'İ SURİYE UYRUKLU 3 KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul'da yurda kaçak yollarla sokulan saat ve gözlük başta olmak üzere ünlü markaların taklit ürünlerine yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Operasyon kapsamında biri Suriye uyruklu 3 şüpheli gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Çin'de üretilerek yurda kaçak yollarla sokulan saat ve güneş gözlükleri başta olmak üzere taklit ürün ticaretine yönelik operasyon düzenlendi.

KANSOREJEN ETKİSİ VAR

Cuma günü Fatih'e bağlı Süleymaniye Mahallesi'ndeki bir iş hanında, deri ve zührevi hastalıklarının yanı sıra kanserojen etkisine de yol açan ürünlere karşı yapılan operasyonda 9 bin 385 adet ünlü markaların taklidi kol saati, 5 bin 665 adet marka taklidi güneş gözlüğü, 6 bin 400 adet puro, değişik markalara ait 30 çift taklit spor ayakkabı, 10 adet elektronik sigara ve 610 adet sarma sigara tütünü ele geçirildi.

Yapılan operasyonlarda olayla ilgisi olduğu öne sürülen H.A. ve F.K. ile Suriye uyruklu M.H.A. hakkında "Kaçakçılıkla mücadele kanununa muhalefet" hükümlerince adli işlem yapıldığı bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Süleymaniye Suriye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title