Haberler

İSTANBUL-Beşiktaş'ta sosyal mesafeli talk show

Güncelleme:

Beşiktaş'ta sosyal mesafeli talk showİSTANBUL, (DHA) ' Beşiktaş Belediyesi 'Beşiktaş İyileşecek' etkinlikleri kapsamında koronavirüs tedbirleri gözetilerek tiyatro gösterileri düzenleniyor.

Beşiktaş'ta sosyal mesafeli talk show

İSTANBUL, (DHA) ' Beşiktaş Belediyesi ' Beşiktaş İyileşecek' etkinlikleri kapsamında koronavirüs tedbirleri gözetilerek tiyatro gösterileri düzenleniyor. Onur Atilla ve Doğan Akdoğan'ın sahne aldığı geceye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Beşiktaş Belediyesi tarafından koronavirüs pandemisi sebebiyle kontrollü sosyal hayata geçilmesiyle birlikte ' Beşiktaş İyileşecek' sloganıyla Beşiktaş'ın parklarında hafta sonları tiyatro gösterileri düzenleniyor. Koronavirüs tedbirlerine uyularak Beşiktaş Sporcular Parkı'nda gerçekleştirilen gecede sanatçılar Onur Atilla ve Doğan Akdoğan sahne aldı. Yaptıkları talk show programıyla izleyenleri gece boyunca güldüren sanatçılar, zor günlerden geçtiklerini ve birkaç saat bile olsa vatandaşların gülmeye ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

'SANATIN YERİ VE ZAMANI OLMAZ'

Gecede sahne alan Onur Atilla, 'Sanatın yeri ve zamanı olmaz. Buna da hiçbir şey engel olamaz. Bu virüs de olsa su gibi akar ve yolunu bulur. Parkta, bağda, bahçede, ovada, platoda da olsa sanatımızı yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. Yeter ki eğlenelim, moral bulalım, gülelim, biraz kafa dağıtalım. Sonra zaten dertler bizi bekliyor. O yüzden bir saatte eğlendirirsek ne mutlu bize' diye konuştu.

'BU TİP ETKİNLİKLERİN DEVAM ETMESİNİ UMUYORUM'

Gecede sahne alan bir diğer sanatçı 'Doğan Akdoğan, 'Bu imkanı bize ve halka sağlayan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince bu sıkıcı günlerde birazcık kahkaha ve tebessüm bırakmak istiyoruz. Umarım da öyle olur. Bu şekilde etkinlikle yapıldığında da olabildiğince, imkanlar dahilinde sosyal mesafeyi koruyarak, kurallara uyarak bu tip etkinliklerin devam etmesini umuyorum. Umarım herkes eğlenir bu akşam' şeklinde konuştu.

'GÜZEL BİR AKŞAM OLUYOR'

Geceye seyirci olarak katılan Gül Kablan, 'Daha önce severek izlediğimiz bir program olduğu için güzel olacağını düşünüyorum. Tiyatro zaten izlenilmesi gereken bir şey olduğu için çok güzel bir akşam oluyor. Pişman değilim geldiğime. Hava da güzel bu akşam' dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Belediyesi Beşiktaş DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title