Haberler

    "İstanbul 8. Street Dans Karnavalı" İçin Geri Sayım Başladı

    Bu yıl 8. düzenlenecek olan "İstanbul Street Dans Karnavalı" geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da Türkiye'den ve dünyadan birçok dans severi aynı çatı altında buluşturuyor.

    Bu yıl 8. düzenlenecek olan "İstanbul Street Dans Karnavalı" geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da Türkiye'den ve dünyadan birçok dans severi aynı çatı altında buluşturuyor.

    Genel koordinatörlüğünü Duygu Etikan'ın yaptığı karnaval, ülkemizdeki genç dansçıların ve koreografların yeteneklerini sergileyerek, dansın sunduğu özgürlükçü tavrı görsel bir şölen ile kitlelere aktarmayı amaçlıyor

    8. İstanbul Street Dans Karnavalı'na, dünyanın dört bir yanından katılacak dansçılar ayrı bir renk katacaklardır.

    Bu sene yarışma bölümünde, toplamda beş farklı kategori var : Hiphop 2v2  ( bir kadın bir erkek ), Popping, House ve Freezone dallarına ek olarak ilk kez Dancehall 2v2 dalı da yarışma bölümünde yer alacak. Her dalda birinci olacak yarışmacılara sürpriz hediyeler sunulacaktır.

    Geçtiğimiz sene oldugu gibi bu sene de Freezone ön elemelerinde jüri tarafından seçilecek 2 Türk dansçı Broadway Dance Center New York'da burslu eğitim alma şansını kazanacaktır.

    31 Mart 2018 günü Zorlu Psm'de dans atölyeleri, ön eleme yarışması ve hiphop after party ile başlayacak olan etkinlik, 1 Nisan  2018 akşamı Garajistanbul'da jüri özel performansları, dans şovları ve dans kapışmaları ile devam edecektir.

    Jüri masasında uluslararası alanda tanınmış dansçılar,

    Superdave, Laura Nala, Frankie J, Popn Tod, Camron ve Yonca Evcimik yer alacaktır.

    Jüri üyeleri aynı zamanda amatör ve profesyonel tüm dans severler için etkinlik boyunca farklı street dans atölyeleri düzenleyeceklerdir.

    İzleyiciler, program boyunca, dünyaca  ünlü hiphop DJ'lerinden Dj Kaotic Blaze, Dj Steve Veusty, Dj Iron Fist  müzikleri eşliğinde unutulmaz iki gece geçireceklerdir.

    Kaynak: Pembenar / Kadın

    Türkiye Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title