Haberler

İsrail'den skandal sözler: Lübnan'da muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik

Güncelleme:

İsrail'deki sağcı Zehut Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Moshe Feiglin, dün Beyrut Limanı'nda meydana gelen ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan patlamadan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İsrail'deki sağcı Zehut (Kimlik) Partisi Başkanı ve eski Meclis Başkan Yardımcısı Moshe Feiglin, dün Beyrut Limanı'nda meydana gelen ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan patlamadan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Feiglin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Sevgililer günü (İbrani takviminde 4-5 Ağustos) onuruna, Beyrut Limanı'nda muhteşem bir havai fişek gösterisi seyrettik. Bu cehennemin bize roket olarak düşeceğini biliyor muydun? " ifadelerini kullandı.

"PATLAMANIN KÜÇÜK BİR NÜKLEER BOMBA GİBİ YIKICI ETKİSİ VARDI"

Kendisinin patlayıcılar konusunda biraz bilgisi olduğunu belirten Feiglin, şunları kaydetti:"Tanık olduğum en büyük patlama 2,5 ton TNT patlayıcısının infilakı idi. Dün Beyrut Limanı'nda gördüğümüz ise bundan çok daha fazlasıydı ki küçük bir nükleer bomba gibi yıkıcı etkisi vardı."

PATLAMAYI GERÇEK BİR "ŞÜKÜR GÜNÜ" İLAN ETTİ

Patlamanın gerçek bir "şükür günü" olduğunu ileri süren Feiglin, "sevgililer günü onuruna bu harika kutlamayı düzenleyen gerçek kahramanlara" da teşekkür etti.

Feiglin, 2013-2015 yıllarında Meclis'te İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu liderliğindeki Likut Partisi'ni temsil etmişti. Feiglin'in partisi Zehut son seçimde ise barajı geçememişti.

NE OLMUŞTU?

Beyrut Limanı'nda dün patlayıcı maddelerin bulunduğu 12 numaralı depoda önce yangın çıkmış ardından tüm Beyrut'u sarsan çok güçlü patlama meydana gelmişti. Sağlık Bakanı Hamad Hasan, son verilere göre ölü sayısının 135'e yükseldiğini, yaklaşık 5 bin yaralı ve onlarca da kayıp olduğunu bildirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Beyrut Limanı Beyrut Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

Halk:

Olaya bak BARBAR ÜLKE İSRAİL İNSAN ÖLÜMÜNE SEVİNİYOR KAHROLASI KATİLLER

42
4
yanıtYanıtla
insan:

mitinglerde ölen insanlari aciklayip sevinen ve binlerce kisi alkisliyor. . . . ne farki var. hatta daha canice

yanıt5
yanıt1
NE zANNETTİN ?:

Sen bu patlamanın kazara olduğunu mu sanıyordun ? Siyonistlerin planlarından biri bu. Ama unutulmasın plan yapanların en hayırlısı ve hesap gününün sahibi ALLAH (c. c) dır.

yanıt9
yanıt2
HÜSEYİN:

Büyük günü bekleyin. Bizde beklemekteyiz.

38
2
yanıtYanıtla
Seyfi:

Alçaklıgın da bu kadarı, zaman gelicek saklanacak gargat ağacı dahi bulamayacaksınız.

39
0
yanıtYanıtla
Fikri:

İnşallah

yanıt11
yanıt0
Osmanlı:

Ben İsrail’i seviyorum umarım Filistin de devletlerine kavuşurlar Gönülden destekliyorum Ak partili olarak Menzil dergahında dua ediyoruz inşallah galip gelirsiniz Araplar odmanlıya düşmandır

8
29
yanıtYanıtla
ve:

bir delinin açıklamaları

yanıt15
yanıt2
Beton ustası:

Bu patlamayı İsrail yaptı bunu herkes biliyor Lübnan’a düşen biran evvel intikamını almalı nokta

27
2
yanıtYanıtla
hamdi:

batının ve israilin garsonu satılmış sözde araplar israilin yanında yer alır

yanıt10
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title