Haberler

Isparta Şarkikaraağaç'ta Kardan Çatı Çöktü

Şarkikaraağaç'ta kardan çatı çöktüISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde belediye araç parkı olarak kullanılan eski kapalı pazar alanının çatısı, biriken kar nedeniyle çökmesi sonucu bazı iş makineleri zarar gördü.

Şarkikaraağaç'ta kardan çatı çöktü

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde belediye araç parkı olarak kullanılan eski kapalı pazar alanının çatısı, biriken kar nedeniyle çökmesi sonucu bazı iş makineleri zarar gördü.

Ulvikale Mahallesi'ndeki eski kapalı pazar yeri, belediye araç parkı olarak düzenlendi. Şarkikaraağaç Belediyesi'nin iş makinelerini park ettiği pazar alanın çatısı, dün saat 18.00 sıralarında yoğun yağışın ardından biriken kar nedeniyle çöktü. Mesai saatinden sonra meydana gelen olayda, kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken, bazı araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Belediye Başkanı İsa Çarkacı olay yerine gelerek incelemeler de bulundu. Çatının yoğun kar yağışı nedeniyle çöktüğünü kaydeden Başkan Çarkacı, "Kimsenin bulunmaması faciayı engelledi. Bazı araçlar da maddi hasar oluştu. Enkazı kaldırılıp yeniden yapılması için çalışma yapacağız" dedi.

Diğer yandan ilçede 2 haftadır aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle ilçe merkezinde kar temizleme çalışmaları da sürüyor. İş makinalarıyla kamyonlara yüklenen kar, kırsal alana boşaltılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şarkikaraağaç 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title