Haberler

Isparta'dan Yüksek Derece

Güncelleme:

Vali Oğuz; "Isparta YGS'de ilk defa yüksek bir derece elde etti"

Isparta YGS'de (Yüksek Geçiş Sınavında) Matematik-Fen konularında Türkiye 4'üncüsü, genel sıralamada ise Türkiye 7'ncisi oldu.

Vali Memduh Oğuz, YGS başarısının değerlendirmesini Yalvaç İlçesi Körküler İlköğretim okulunda yaptı. Vali Oğuz, bu başarının okullarda bayram gibi kutlanacağını ifade etti.

Okullara yönelik olarak ziyaretlerini sürdüren Vali Memduh Oğuz, beraberinde Isparta Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ömer Uyan, Gelendost Kaymakamı ve Yalvaç Kaymakam Vekili Ferhat Peşin, İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner ve daire müdürleriyle birlikte kalabalık bir heyetle Yalvaç Körküler İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Vali Oğuz her okul ziyaretinde olduğu gibi derslere katılarak öğrencilerle bir süre sohbet etti.

VALİ OĞUZ; "ISPARTA YGS'DE ÖZLENEN BAŞARIYI ELDE ETTİ"

8-A Sınıfında işlenmekte olan Matematik dersine katılan Vali Memduh Oğuz Isparta'nın YGS'deki başarısı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Vali Oğuz konuşmasında; "Bu gün sizinle bu sınıfta Körküler Kasabamızın 8'inci sınıf öğrencilerinin Matematik dersinde bir konuyu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. YGS sonuçları açıklandı; Isparta il olarak Matematik-Fen konularında Türkiye 4'üncüsü, genel sıralamada ise Türkiye 7'incisi oldu… Bu Isparta İli açısından çok önemli bir başarı, okullarda, ilde hep beraber kutlayacağımız bir başarı. Çünkü Isparta'nın 10 senelik, 20 senelik tarihinde böyle bir başarı yok, ilk defa çok yüksek bir derece elde etti ve bunu bir bayram gibi okullarımızda kutlamak istiyoruz.

VALİ OĞUZ; "YGS'DEKİ BAŞARIMIZI ALLAHIN İZNİYLE DAHA DA ARTTIRACAĞIZ"

Tabi bu başarıyı Allahın izniyle daha da arttıracağız, bizim esas hedefimiz birinci olmak… Sizin ağabeyleriniz, ablalarınız Allahın izniyle istedikleri yerlere girmeye başladılar. Bende bunda kendime bir pay çıkarıyorum, ben Isparta Valisi olarak yaklaşık 1,5 yıldır en az 100 okulu ziyaret ettim ve 200'den fazla derse katılarak sizleri teşvik ettim, destekledim. Bakın biraz önce Eyüpler Köyü İlköğretim Okulundaydık şimdi Körküler okulundayız, her zaman sizlerin yanında oldum ve bundan sonrada sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim.

VALİ OĞUZ; "BAŞARIDA EMEĞİ OLAN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM"

Isparta'da çok başarılı öğretmenlerimiz var. Bu öğretmenlerimizi, milli eğitim camiamızı ve velilerimizi tebrik ediyoruz. Tabi çocuklarımızda çok gayretli onları da tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Demek ki veli, öğretmenler, öğrenciler, milli eğitim camiası ve yönetim bir araya gelince başarı elde ediliyor.

VALİ OĞUZ; "HEDEFİMİZ TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMAK"

Alınan güzel başarı nedeniyle bu gün hep birlikte büyük bir sevinç içerisindeyiz. Şimdi sizde o başarılı yoldan yürüyorsunuz, bu 8'inci sınıf liseyi bitirene kadar Isparta Türkiye birincisi olacak… Siz Türkiye şampiyonu adayısınız, onun için hangi bayrağı devir alacağınızı bilin… İnşallah sizin zamanınızda Türkiye birincisi olursunuz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Memduh Oğuz Körküler Türkiye Isparta Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title