Haberler

İso İkinci 500 Listesinde 16 Kayseri Firması Yer Aldı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl belirlenen "Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırma sonuçları açıklandı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl belirlenen " Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırma sonuçları açıklandı.

Bu sonuçlara göre 2016 yılı İSO Türkiye'nin İkinci 500 listesinde 16 KAYSO üyesi yer aldı. Coreal Alüminyum Kablo San. Tic. A.Ş., Gürkan Ofis Mobilyaları San. ve Tic. Ltd. Şti.ve Şirikçioğlu İplik ve Denim İşletmeleri San. Tic. A.Ş. Kayseri sıralamasında ilk üç sırayı paylaştı.

Sıralamaya giren firmaları kutlayan Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, "İSO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 16 firmamız yer aldı. Listeye 5 yeni firmamız katıldı. Bu firmalarımız İpek Mobilya İmalat İth. İhr. San. ve Tic. A.Ş., Beşler Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Parteks Tekstil ve Kağıt San. Tic. Ltd. Şti., Ceha Büro Mobilyaları A.Ş. ve Turkuaz Seramik San. ve Tic. A.Ş.'dir. Firmalarımızı tebrik ediyoruz" dedi.

KAYSO Başkanı Büyüksimitci sözlerine şunları ekledi, "Bu sıralamalarda ne kadar fazla firmamız olursa Kayseri'de ki ekonomik canlanmada daha fazla olacaktır. Bizim bu listelerdeki firma sayılarını daha da artırmaya gücümüz var. İnşallah bunu da hep beraber başaracağız. Ben bu vesile ile listeye giren tüm firmalarımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

İstanbul Sanayi Odası Kayseri Sanayi Odası Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title