Haberler

İsmail YK yeni çıkardığı şarkının ismiyle sosyal medyada gündem oldu

Güncelleme:

Uzun süredir sessizliğini koruyan İsmail YK, dün yayınlanan şarkısıyla gündemin merkezine oturdu. Dün yayınlanan şarkı 315.575 izlenme aldı. Sosyal medya kullanıcıları bu şarkı üzerinden paylaşımlarda bulundu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLERE SEBEP OLDU

Yaptığı şarkılar ile sık sık gündeme gelen İsmail YK'nın "Yala Dur" şarkısı da ilk günden gündem oldu. Yayınlanan şarkının neredeyse yarısından fazlasında yala dur diyen İsmail YK. eleştirilerin hedefi oldu. İsmail Yk için sosyal medya kullanıcıları "Memleket zangır zangır sallanıyor bunlar neyin peşinde" yorumlarıylatepki gösterdi.

İsmail YK yeni çıkardığı şarkının ismiyle sosyal medyada gündem oldu

İsmail YK yeni çıkardığı şarkının ismiyle sosyal medyada gündem oldu

İsmail YK yeni çıkardığı şarkının ismiyle sosyal medyada gündem oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İsmail Yk Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (85)

ziyaa:

İğrenç herif. . . İnsan utanır la böyle şarkı yapmaya. . . Nerede o eski güzelim şarkılar. . .

100
11
yanıtYanıtla
MERSİNLİ MERVE:

Haklısın fakat ahlâksız toplum böyle şarkılardan hoşlanıyor.

yanıt27
yanıt1
ziyaa:

Sen de haklısın Merve hanım Hayırlı akşamlar.

yanıt13
yanıt0
reisçi42:

din düşmanı seni, senin gibi ahlaksızlar yüzünden rabbim deprem yapıyor, uyarıu veriyor ama siz anlamazsınız

43
35
yanıtYanıtla
KAMİLKOÇ:

Konyalı boşver bunları, hadi yaladur.

yanıt2
yanıt4
goygoceyhha:

vay koyun vay. . . senin gibi hırsız, tecavüzcü ve ahlaksız sözde müslümanlar tarafından olmuyorda şarkı yüzündenmi oluyor?

yanıt11
yanıt5
Throl:

Arkadaşım tamamen reise ve ona oy verenleri kötülemek için yorum yapıyorsun. Yorumunu okuyan senin cahil olduğunu bilecek sonra nickine bakacak ak partili işte diyecek. Şu cahilane yazılmış yazılarını da al git.

yanıt6
yanıt6
Konyalı:

42 Konya plaka kodu

yanıt1
yanıt1
KZYLDZ:

BU YORUM OLMAMIŞ NE YAZIK Kİ :) DEĞİŞTİRELİM LÜTFEN. .

yanıt8
yanıt1
BAKİ:

Bunlar şeytana tapanlardan.

yanıt12
yanıt6
Tüm 85 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title