Haberler

İsmail Küçükkaya'dan şaşırtan Fatih Portakal itirafı: Oturup yemek yemişliğim yok

Güncelleme:

Armağan Çağlayan'ın Youtube'daki kanalına konuk olan gazeteci İsmail Küçükkaya, Ağustos ayında FOX TV'den istifa eden Fatih Portakal'a yönelik şaşırtan bir itirafta bulundu. Küçükkaya, "Ben Fatih Portakal ile kanka değilim, oturup yemek yemişliğim yok" dedi.

FOX TV'de sabah Çalar Saat programını sunan gazeteci İsmail Küçükkaya, Armağan Çağlayan'ın Youtube'daki "Gör Beni" adlı kanalına konuk oldu. Özel yaşamına ve merak edilenlere dair açıklamalarda bulunan Küçükkaya, "Programıma son derece bağlıyım, 20 yıl daha bu işi yapabilirim" dedi.

"BAMBAŞKA BİR SABAH HABERİ YAPIYORUM"

Küçükkaya, Armağan Çağlayan'ın "Fatih Portakal ayrılınca size teklif geldi mi?" sorusu karşısında, "Sizce geçmeli miydim? Ben tam yaz ayında, ağustosun ortasında yayın yönetmenimiz Doğan Şentürk beni aradı. Neredesin dedi, arabadaydım tatile gidiyorum dedim. "Gitmesen, yarın bir görüşelim. Önemli bir konu var" dedi. Noldu deyince "Fatih bırakıyor" dedi, "2 hafta önce söyledi, aracılar gönderdim. Hiçbiri ikna edemedi, bırakıyor" dedi. Şaşırdım ve üzüldüm. Biz Fatih'le 7 yıldır beraber yapıyorduk. Ben bir kere sabahı seviyorum. İkincisi, alışmışım ve yapıma uygun, bambaşka bir sabah haberi yapıyorum. Ben bunu bırakmak istemedim, ben mutluyum" şeklinde konuştu.

İsmail Küçükkaya'dan şaşırtan Fatih Portakal itirafı: Oturup yemek yemişliğim yok

"FATİH PORTAKAL İLE YEMEK YEMİŞLİĞİM YOK"

"Fatih Portakal ile iyi bir ikili gibi gözüküyordunuz, şu anda yapılacak ilk genel seçimde Selçuk Tepeli ile aynı uyumu gösterir misiniz" sorusu üzerine ise İsmail Küçükkaya, "Ben Fatih Portakal ile kanka değilim, oturup yemek yemişliğim yok. Birkaç kere Yönetim Kurulu Başkanı, Doğan Şentürk, Fatih ve ben kuru fasulye yemeğe gittik, yılda birkaç kez o kadar. Ben Fatih Portakal'ı severim, 7 yıl boyunca cesur bir şey yaptı. Sonrasında bırakmak istedi, Fatih'le de konuştum. Ama bir karar verdi, kendi kararı. Kanka değiliz ama işini iyi yapma gayreti içinde olan iki gazeteci olarak seçimleri sunduk" ifadelerinde bulundu.

İsmail Küçükkaya'dan 'Fatih Portakal FOX'tan ayrılınca size teklif geldi mi?' sorusuna yanıt

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Armağan Çağlayan İsmail Küçükkaya Fatih Portakal Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (46)

Hüseyin:

İkinizde aynısınız al birini vur ötekine fitne haber yapmakta üzerine yoktur kimse elinize su dökemez

40
52
yanıtYanıtla
Serkan:

Sen A Haber izle kardeşim. Şu ülkede gerçekleri yazan bir iki tane medya kaldı onlar da kapanırsa Kuzey Kore''den farkımız kalmayacak. O zaman ağlarsınız işte. Şu anda bile ortalık hükümeti yere göğe sığdıramayıp şidi pişman oldum diyenler dolu. Ülke gerçeklerini dile getirenlere türlü iftiralar atıp, ötekileştirip, kin kusup iki gün sonra canınız yanınca da pişman olursunuz ama iş işten geçmiş olur.

yanıt23
yanıt14
aa:

a haber sana göre. . . .

yanıt8
yanıt3
fedakar:

Kim bu? ben tanımıyorum bu şahsı, valla. üç kağıt açmayın bana. (pardon filmi- Ferhan Şensoy)

10
48
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Senin dünyadan haberin yok.

yanıt11
yanıt4
Bircan:

Ferhan Şensoy duysa filmini kimler izlemişse ne anlamış. Gereksiz kalabalık

yanıt7
yanıt2
Osman:

Ayakta uyuyorsan yorum niye .Fatih çok iyi haber sundu 1. Numara Ismail de iyi

yanıt2
yanıt6
fedakar:

Ben Fatih Portakali çok severim. dürüst ve Cesur bir gazetecidir. kimsenin söyleyemediğini o söylerdi. ama bu ismail yok mu? o, böyle demek istedim. hiç bir zaman sevmedim onu. fatih bey hep doğal oldu, ama ismail hep yapmacık geldi bana. ama hemen beni a haberci diye çizdiniz. A cı yaptınız beni. ülkemiz acınacak derecede kutuplaşmış. bi kişi hakkında düşüncemi yazdığımda hemen oraya buraya çekiliyor. benzetmemin doğru o filmdeki mesajıda iyide yorumladım. cuk oturdu

yanıt1
yanıt7
Yasin:

lanet olsun sanada onada hayinler yalancılar fitne yuvaları

20
23
yanıtYanıtla
ŞEYM:

HEY AĞZINA SAĞLIK BE

yanıt2
yanıt5
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title