Haberler

İsmail Hacıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Mahkum dizisinde Savaş ve Barış ikiz mi?

Güncelleme:

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisinin başrol başrol oyuncuları arasında yer alıyor. İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisinde iki karaktere hayat veriyor. Dizide Savaş ve Barış Yesari karakterlerini canlandıran İsmail Hacıoğlu, dizi severler tarafından araştırılıyor. İsmail Hacıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Mahkum dizisinde Savaş ve Barış ikiz mi?

Mahkum dizisi oyuncuları ve karakterleri araştırılıyor. Mahkum dizisinde Savaş ve Barış karakterleri merak ediliyor. Dizi severler İsmail Hacıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Mahkum dizisinde Savaş ve Barış ikiz mi? sorularını araştırıyor. Dizi severlerin merak ettiği soruları sizler içi cevaplandırdık.

MAHKUM DİZİSİNDE SAVAŞ VE BARIŞ İKİZ Mİ?

Mahkum dizisinde Savaş ve Barış ikizdir. Karakterleri oyuncu İsmail Hacıoğlu canlandırıyor.

İSMAİL HACIOĞU KİMDİR?

İsmail Hacıoğlu,1985, İstanbul Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Oyunculuğa ilkokul 5 deyken piyeste oynayarak başladı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde devam etti. Aynı zamanda iki sezon tiyatro da yaptı. Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Ancak ilk sınıftan ayrıldı. Dokuz Ay Son Gün adında bir oyunda rol aldı.

Özel hayatı

Hacıoğlu 2010 yılında oyuncu Vildan Atasever ile evlendi.Çift 21 Ocak 2015 tarihinde boşandı.

Hacıoğlu, 5 Şubat 2016'da Duygu Kaya ile evlendi.

Sahip olduğu ödüller

16 Sadri Alışık Ödülleri "yılın en iyi erkek oyuncusu" Çakal (film) - Erhan Kozan

40. Antalya Altın Portakal Film Festivali "Umut Veren Genç Oyuncu" Karşılaşma (film) - Ömer Kavur

Rol aldığı bazı tiyatro oyunları

Dokuz Ay Son Gün : Sermiyan Midyat -Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu

Filmografisi

2001 Bana Şans Dile - Çağlar

2003 Karşılaşma - Osman

2005 Anlat İstanbul - Fiko

2006 Sınav - Mert

2007 Kabadayı - Murat

2008 Hoşçakal Güzin - Serkan

2009 Vali - Sarp Uçar

2009 Gökten 3 Elma Düştü - Ali

2009 Başka Semtin Çocukları - Veysel

2009 Sonsuz -Volkan

2010 Çakal - Akın

2011 Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak - Ekin

2013 Meryem - Murat

2015 Sonsuz Bir Aşk - Volkan

2015 Kafes - Mehmet Sipahi

2017 Ayla (film) - Süleyman Dilbirliği

Televizyon dizileri

Koçum Benim (2002)

Bir İstanbul Masalı (2003-2005)

Beyaz Gelincik (2005-2007)

Sinekli Bakkal (2007)

Gece Sesleri (2008)

Şüphe (2011)

Firar (2011)

Osmanlı Tokadı (2013)

Zeyrek ile Çeyrek (2015)

Kayıt Dışı (2017)

MAHKUM DİZİSİ KONUSU NE?

İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur… Hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önde gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır… Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

MAHKUM DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Onur Tuna : Savcı Fırat Bulut

Elçin Sangu

İsmail Hacıoğlu : Savaş Yesari/Barış Yesari

Seray Kaya

Melike İpek Yalova : Büge

Hayal Köseoğlu : Sasha

Hakan Karsak

MAHKUM DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Mahkum ilk bölümüyle 14 Aralık Salı, ikinci bölümüyle 16 Aralık Perşembe günü yayınlanacak. Dizinin yeni bölümleri ise her Perşembe Fox TV'de ekranlara gelecek.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Gündem

İsmail Hacıoğlu Mahkum Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title