Haberler

İşler Çiftine 30'uncu Evlilik Yıldönümü Sürprizi

EVLİLİKLERİNDE 30'uncu yılı dolduran Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve eşi Ayşenur İşler'e Kahramankazan'da 30'uncu yıl pastası sürprizi hazırlandı.

EVLİLİKLERİNDE 30'uncu yılı dolduran Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve eşi Ayşenur İşler'e Kahramankazan'da 30'uncu yıl pastası sürprizi hazırlandı. İşler çiftinin çocukları ve Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri tarafından hazırlanan sürpriz karşısında milletvekili İşler duygularına hakim olamadı.

Kahramankazan'da, referandum çalışmaları kapsamında esnaf ve halkla bir araya gelen Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, göreve yeni atanan MHP ilçe teşkilatına 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. İşler, Ankara'daki başka bir programa katılmak için ilçeden ayrılmayı planlarken, beraberindekiler kendisine Ak Parti Genel Merkezi'nden ilçeye bir müfettiş geleceğini belirterek, ilçe binasına gelmesini istedi. İşler'in Ankara'da bulunan eşi Ayşenur İşler de başka bir bahane ile ilçeye davet edildi. Teşkilatta, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve eşi Meral Ertürk, İşler çiftinin oğlu Abdullah ve eşi Demet, kızları Esma ve eşi Burhan ile en küçük kızları Fatma'nın da aralarında bulunduğu gençlerle, evliliklerinde 30 yılı dolduran İşler çiftine sürpriz pasta hazırladı. Sürpriz karşısında bir süre ne yapacağını şaşıran Emrullah İşler, eşi ile birlikte mumları üfledi. 30 yıllık çift, üzerinde fotoğrafları olan pastayı da birlikte kesti. Emrullah İşler, "Evet bugün evliliğimizin 30'uncu yıldönümü. Referandum dolayısıyla saha çalışması için Kahramankazan'a geldik. Gün boyu koşturduk. Kelimenin tek anlamıyla sürpriz oldu. Mutlu bir 30 yıl geçirdik. Rabbim sağlık, sıhhat,afiyet içerisinde eşimle, çocuklarımla daha nice yıllar geçirmeyi nasip etsin diyorum. Bütün evlilere de nice 30,  40, 50 yılları, mutluluk içerisinde ağız tadıyla geçirmelerini temenni ediyorum. 3 çocuk babasıyım, Allah nasip ederse 30'uncu evliliğimize de 2 torunla taçlandırmış olacağız. Çocuklara teşekkür ediyoruz bu vesileyle. Tabi onlar da sayın Cumhurbaşkanımızın en az 3 çocuk tavsiyesine uyacaklar."

Ayşenur İşler de beklemediği bir sürprizle karşılaştığını belirterek, "Emrullah bey 'akşam bir program yapalım 'dedi. Ama çabuk geleceğini asla tahmin etmiyordum. Çocuklar da böyle bir program yapınca güzel oldu. Emrullah beyle 30 yıl çok mutlu bir evlilik geçirdik. İyi ve sıkıntılı günlerimiz olmuştur. Rabbime hamd ediyorum, onunla evli olduğum için. Son yıllarda siyaset bizim hayatımızda bazı şeyleri ertelememize sebep oldu. Ama bunun vatanımız için bir hizmet olması münasebetiyle de ayrıca evliliğimizi güzelleştirdiğini düşünüyorum. Yeni evlenecek çiftler, mutlaka birbirlerine saygıda, evvela saygılı olma konusunda çok dikkat etmeli" diye konuştu

- Kahramankazanankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emrullah İşler AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title