Haberler

Işın Karaca Londra Saldırısıyla İlgili Gözden Kaçan Detayı Hatırlattı

Güncelleme:

İngiltere'nin başkenti Londra'da Westminster Köprüsü üzerinde düzenlenen terör saldırısı sonrası Türk müziğinin efsane isimlerinden Işın Karaca, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, saldırı karşısında tavrını çok net ortaya koyup, saldırıyı kınadı.

"SENİN ÜLKEN BENİM ÜLKEM YOK!"

"Senin ülken, benim ülkem yok! Tek bir terörizm var! Ve hepimizin canı yanıyor!" yazılı bir görseli Instagram hesabından paylaşan Karaca, paylaşımına, "Tavrım, fikrim, duruşum net!!! Her türlü terörizme hayır! Londra'da yaşanan saldırıyı esefle kınıyorum!!! Brüksel'de yaşanan saldırının yıl döneminde olması daha üzücü..." notunu ekledi.

BRÜKSEL DETAYINI HATIRLATTI

Karaca, payşlaşımına eklediği notta yer alan " Brüksel'de yaşanan saldırının yıl döneminde olması daha üzücü..." ifadeleriyle ilginç detayı ortaya koydu.

İşte Işın Karaca'nın Instagram paylaşımı:

BRÜKSEL SALDIRILARI

Hatırlanacağı gibi ​22 Mart 2016'da Belçika'nın Brüksel şehrinde Maelbeek/Maalbeek metro istasyonunda ve Brüksel Havalimanı'nda peş peşe terör saldırıları gerçekleştirilmişti.

Belçika'daki silahlı saldırı ve bombalı intihar saldırısı sonucunda iki saldırgan ile birlikte 33 kişi ölmüş, 250 kişi de yaralanmıştı.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Işın Karaca Instagram Brüksel Londra Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title