Haberler

Açmak istediği boş yağ varili bomba gibi patladı! İşçi, feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Konya'da mangal kömürü imalatı yapılan iş yerinde boş yağ varilini açmak isterken meydana gelen patlamada yaralanan işçi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşçinin ölümüne neden olan korkunç patlama ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi Tepeköy Sokak'ta dün yaşanan olayda, mangal kömürü ve soba imalatı yapan iş yerinde çalışan Murat Arı (47), boş yağ varilini keserek açmak istediği sırada patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Murat Arı kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Murat Arı'nın cenazesi dün ikindi namazının ardından defnedildi.

"VARİLİ OKSİJENLE KESERKEN HAVA YAPMIŞ PATLAMIŞ"

Dükkan komşusu Mehmet Şahiner, 3-4 yıldır kendisini tanıdığını ifade ederek, "Kendisi komşumuz olur, ben de burada esnafım. Dün 10.30 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Ben dükkandaydım, fırladım geldim karşıya. Gidip baktığımda zaten çok büyük bir toz duman vardı, yaralanmış olarak yerde yatıyordu. Varili oksijenle keserken hava yapmış patlamış. Yerde yatıyordu oradaki arkadaşlarla beraber ambulansa haber verdik" dedi.

PATLAMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan, Murat Arı'nın iş yerindeki patlamada yaralanması güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, iş yerindeki çalışanların işini yaptığı sırada Murat Arı'nın yağ varilini açmaya çalışması ve patlamanın meydana gelmesi yer alıyor. Patlamanın varilde meydana gelen sıkışma sonucu yaşandığı iddia ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Selçuklu Tepeköy Konya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (15)

SEKOCAN:

ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN HELALİNDEN EKMEK PEŞİNDE ALIN TERİ PEŞİNDE ÇOLUK ÇOCUĞUNA BİR LOKMA EKMEK İÇİN NE HALLERDE İNSANLAR VAR ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN HER TÜRLÜ BELALARDAN UZAK EYLESİN

12
0
yanıtYanıtla
Ömer Faruk:

Bizde işimiz icabı varil açıyoruz açmadan önce keski ile hava almasını sağlayıp içine su döküyoruz . ALLAH RAHMET EYLESİN

6
1
yanıtYanıtla
SÜPER AKIL:

ordan geçen genç 7 saniye ile kurtulmuş! Yanıcı maddeler yakıcı maddelerle açılmaz. Kötü olmuş. .

5
1
yanıtYanıtla
fizikçi.:

Gerçekten acı bir durum bence çok duyarsız bir toplumuz tuğla öreriz kask yok halat yok kaynak yaparız siper yok gözlük yok bence işletmelere daha ağır cezalar getirilmeli ve daha sık denetlenmeli iş güvenliği ve eğitimi çok önemli . Avrupada böyle bir haber göremessiniz.

4
2
yanıtYanıtla
Fero:

Senin gibi kafalar olmaz olsun. Ceza ceza ceza, başka bir önlemi yokmuş gibi. Avrupa da böyle haber göremezssin tabi, çünkü insanların pisikolojisi bozulmasın diye yayınlamazlar. Ben İngiltere de şantiyede çalıştım, adam oksijenle koca demiri keserken kendi hortumlarını yaktı, bütün şantiye yanıyordu. Sadece bizde yok emin olun. Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin inşallah.

yanıt1
yanıt1
Baba:

Allah rahmet eylesin Ailesine sabir diliyorum Arkadaslar bu olaylar sanayide calisanlara ibret olsun bos bedeli elli lira olan bir varili acmak icin canindan oldu tedbir yok bilgi yok be adam hicmi aklina gelmedi onun alev alacagi patliyacagi Sanayi bakanliki iskazalari konusunda birifingler vermeli tehlikeli islerde calisanlara kurs vermeli öyle kara düzen olmaz kim bakacak simdi bu adamin colukcocuguna yazik yolmus

4
0
yanıtYanıtla
huhu:

Egitimsizligin sonu, bunun aynisini yuz kere gordum ve duydum, bos varil her zaman doludan 1000 kat daha tehlikelidir. Hic mi dusunemedin sikismis gazi be adam. Yazik be.

2
1
yanıtYanıtla
meczup:

bende gençliğimde sibobunu çıkarttığım ufak tüpü keserken poflamıştı kirpiklerim hafif yanmıştı cahillik böyle birşey

1
2
yanıtYanıtla
İş güvenliği:

Allah rahmet eylesin. Petrol ve petrol türevleri gibi yanıcı madde taşınan kapalı kaplar kesilmeden önce içi tamamen su ile doldurulmali ki patlayıcı gaza karşı önlem alınsın basit bir uygulama fakat önemli ne diyelim ins iş güvenliği zorunluluk değil kültür olur bir gün güzel ülkemde.

3
0
yanıtYanıtla
KARLI DAĞ:

Allah c. c. rahmet eylesin. Hz. Azrail için bunlar sadece sebep. Hak vaki oldumu, ama öyle ama böyle ayrılacağız bu fani dünyadan.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title