Haberler

İşadamı Yeldan'dan Tıp Fakültesi Öğrencilerine Steteskop

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. dönem öğrencilerine steteskop MÜSİAD Adana Şubesi Başkan Yardımcısı ve Eski Çukurova Medikalciler Derneği Başkanı Nayim Yeldan’ın katkılarıyla steteskop dağıtıldı.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 4. dönem öğrencilerine steteskop MÜSİAD Adana Şubesi Başkan Yardımcısı ve Eski Çukurova Medikalciler Derneği Başkanı Nayim Yeldan'ın katkılarıyla steteskop dağıtıldı.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Hippokrat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe

Hayırsever işadamı Nayim Yeldan'ın yanı sıra Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Koç, çok sayıda doktor ve tıp öğrencileri katıldı.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcengiz, öğrencilerin bu etkinlikle hekimliğin incelikleri ile tanışmanın ilk gününü yaşadıklarını söyledi. Özcengiz, geçen yıl olduğu gibi bu yılda steteskop dağıtımı konusunda destek veren Yeldan Tıbbi Malzemeler Ticaret Ltt. Şti sahibi hayırsever işadamı Nayim Yeldan'a teşekkür etti.

Dekan Özcengiz daha sonra steteskopların dağıtımı için kendilerine destek sağlayan işadanı Nayim Yeldan'a plaket sundu.

Konuşmaların ardından 230 öğrenciye steteskoplar etkinliğe katılan öğretim üyeleri ve işadamı Nayim Yeldan tarafından dağıtıldı.

İşadamı Nayim Yeldan, şirket olarak geçtiğimiz yılda bu etkinliğe destek verdiklerini ve kliniklerde görev yapmaya başlayacak doktor adaylarına ilk steteskopların kendileri tarafından verilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dilek Özcengiz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title