Haberler

İrem Derici, yeni sevgilisi Atakan Işıntutan'la ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Bana çok iyi geliyor

Güncelleme:

İrem Derici, konuk olduğu canlı yayında bir haftadır birlikte olduğu Atakan Işıktutan ile yeni başlayan ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Ortak arkadaşları sayesinde tanıştıklarını söyleyen Derici, "Ben 2020 yılında ona mesaj atmışım. Sonra arkadaş ortamında bir araya gelince mesajlaşmaya başladık. Bana çok iyi geliyor" dedi.

Konserlerinde tercih ettiği iddialı kıyafetlerin yanı sıra özel hayatıyla da gündemden düşmeyen İrem Derici, yeni bir aşka yelken açtı. Sevilen şarkıcı, gönlünü eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıtutan'a kaptırdı. Bugün Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Derici, yeni ilişkisi hakkında konuştu.

"BEN ATAKAN'A 2020'DE MESAJ ATMIŞIM"

Bir hafta önce başlayan mutlu bir ilişkisi olduğunu söyleyen Derici, Işıktutan ile ortak arkadaşları sayesinde tanıştıklarını ve çok iyi biri olduğunu söyledi. Mutluluğu yüzüne yansıyan şarkıcı, Işıktutan'la birlikteliği için şunları söyledi: "Daha bir hafta olmadı. Ben salak sapalak sabah uyanıp 'anne, kızın aşık oldu' yazdım. Bundan çocuğun da haberi yoktu. Bizim çok ortak arkadaşımız var. Feyyaz Şerifoğlu benim çok yakın arkadaşımdır. Atakan da Feyyaz'ın kuzeni. Sosyal medyadan bir mesajlaşma başladı. Ben 2020'de bir mesaj atmışım ama cevap gelmeyince unutmuşum. Ben gördüğümde onun çok çapkın olduğunu düşünmüştüm ama Allah ailesine bağışlasın melek gibi adam. Bana çok iyi geliyor daha çok yeni."

İrem Derici, yeni sevgilisi Atakan Işıntutan'la ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Bana çok iyi geliyor

İrem Derici, yeni sevgilisi Atakan Işıntutan'la ilişkisi hakkında ilk kez konuştu: Bana çok iyi geliyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

İrem Derici Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (2)

Ahmet Ispir:

boş işler ..

24
6
yanıtYanıtla
Kemal Şenel:

Millet as ekmek derdinde bunlar aşk meşk derdinde yuh diyorum irin irem

23
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title