Haberler

İrem Derici Radyo Trafik Marmara'da

Güncelleme:

İrem Derici, Radyo Trafik Marmara stüdyolarında, deneyimli program yapımcısı Emel Yalçın'ın sunduğu "Ünlüler Trafikte" programının konuğu oldu.

"Yüzünü yıkayan giydirmeye başlıyor"

"Son bir aydır çok iyiyim ama ondan önce çok kötüydüm. Baya depresyondaydım. İki ay evden çıkmadım. Sadece konserlere çıkıyordum, onun haricinde deniz kızı gibi yatıyordum ve sürekli yiyordum. Ben geçen yaz bugün hastanede yoğun bakımdaydım. Garip bir psikoloji o, 6 aydır çok iyiyim ama hatırladıkça kendimi hastanede sanıyorum. 28 Eylül'de taburcu olmuştum. Bu sene o günü atlatınca benim için her şey daha iyi olacak. Geçen yıl kimsenin bilmediği, 15 gün içinde yaşadığım o kadar çok şey var ki, aile içinde kanser, Harun'un ölümü, dolandırılma olayları, ilişkimin bitmesi. O 15 gün içinde bitmiştim. Her şeyin düzelmesi 6 ayı aldı. Diyetle alakalı değildi, uyumuyordum, yemek programı çekiyordum, yemek yemeyi unutuyordum. O dönem çok güçlü olmaya çalıştım ve her şeyi içime attım, acımı yaşayamadım. Böyle böyle delirdim. Baktım işin içinden çıkamıyorum. Psikolog ve nöroloğa gittim. Eeg çektiler, bozuk çıktı ve ilaç kullanmaya başladım.Epilepsi krizleri de geçirmiştim. Ben her şeyi kaldırabildiğim için çok üzerime gelindi. Savaşamaz hale geldim. Kanser olan, ms olan insanı parmakla gösterip ayıplamıyoruz, anoreksiya hastalığına tutulan bir kadını ya da psikiyatriste giden bir kadını da ayıplamamamız lazım. 80 milyon insanın hepsinin bana giydirme hakkı var. Yüzünü yıkayan, sabah çayını alan dedikoduya ve giydirmeye başlıyor. Herkes hatasız, günahsız sanki bir tek ben kötüyüm. Ben basın mensupları bir yerde yemek yerken kapıya geldiklerinde hava soğuk diye hemen çıkarım,röportaj veririm. İnsanlar iyi kalpli değil."

"Birini hayatıma almam için titremem lazım"

"Birini hayatıma almam için titremem lazım. 1,5 senedir yalnızım. Sevemiyorum kimseyi. Taş gibi kaslı adamlar geliyor ama kafa tası içinde eksiği çok. Ben sapyoseksüelim dedim bir röportajımda ortalık karıştı. Sapyoseksüel zekaya aşık olan demek. Bir de orada geyik yaptım, istediğim adamı kendime on günde aşık ederim diye. Sonra sorduklarında dedim ki;o bayram röportajıydı, araya tatil falan giriyor yoksa beş güne tamam o iş. Ben okulun en çirkin kızıydım lisede ve en yakışıklı adamlar hep bana aşık olurdu. Ben zeki olmaya, kültürlü olmayamecburdum, barbie bebek değildim."

"Yeni İrem efsane"

"Hafif alkollü yakalandığım o akşamdan beri alkolü hayatımdan çıkarttım. O gün yanımdakiler çok yakın arkadaşlarım değildi ve zaten bir günahları da yok. Ben o gün otururken hiçbir şeyim yoktu. Ayağa kalkıp basını görünce kafam gitti. Dedim ki; şu hayatta en çok güvendiğim şey aklım. Zekama aşığım kimse kusura bakmasın. Son bir aydır bir şey yaşıyorum, her şeye boşver diyorum. Küfürü de azalttım. Eskiden sinirlendiğim şeylere artık hiç sinirlenmiyorum. Yeni İrem efsane. Belki bu İrem olsa son ilişkim devam ederdi. Bozuktum ben, adamlar hayatıma normal giriyordu ama delirip çıkıyorlardı. Çok egoisttim, çok işkoliktim, çok dediğim dediktim. Biraz fikir al, dinle, sevdiğin adama fırsat ver. Her şeyi ben yaparım diyordum."

"Hiciv diye yaptığımız klip olay oldu"

"Hiciv diye yaptığımız klip olay oldu. Anladım ki hiciv yapmayacaksın.Bu sahte küçük dünyalara atıfta bulunan bir klip yaptık. Herkesin bir sahte küçük dünyası var. Ben memleketteki hiçbir kadına özenmiyorum, Rihanna'lara özeniyorum. Onların güncel kliplerinin aynılarını alıpbana yapalım dedim. Bunu böyle yaptığımızı da basın açıklamasında söyledim. Ama maalesef herkes duymak istediğini duyuyor. Amerika'yı yeniden keşfeder gibi herkes bulmuş fotoğrafları yan yana koymuş. Bir onlar zeki sanıyorlar. İstediklerini yazıp çizsinler hiç umurumda değil artık."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title