Haberler

İpsala'da Alt Yapı Yatırımları

İpsala'da yapımı tamamlanan alt yapı hizmetlerinin açılışı törenle gerçekleşti.

İpsala'da yapımı tamamlanan alt yapı hizmetlerinin açılışı törenle gerçekleşti.

Pazar yerinde gerçekleşen İpsala içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının açılış törenine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan da katıldı.

Ceylan burada yapttığı konuşmada, İller Bankası'nın 2003 yılından itibaren belediyelere önemli krediler temin ettiğini söyledi.

Projelerin İller Bankası'nın Su, Kanalizayon, Alt Yapı Projeleri (SUKAP) kapsamında yürütüldüğünü ifade eden Ceylan, "Bütün bu projelerin toplam bedeli 14 milyon lirayı bulmaktadır. Arıtma tesisinide dahil ettiğimizde 20 milyon lirayı bulan bir yatırımdır. Bu yatırımın yarısı yani yaklaşık 10 milyon lirası SUKAP projesi kapsamına İhbe olarak İpsala halkına hediye edilmiş oluyor. Kalan kısımda İller Bankası tarafından uzun vadeli kredilendirilmektedir. Burada İller Bankası yetkililerini, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve ekibini destek veren kurumlarımızı ve müteahhit firmalarımızı da tebrik ediyorum." diye konuştu.

İpsala Kaymakamı Mehmet Uysal da projede emeği geçenlere teşekkür etti.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman da göreve geldikleri günden bu yana birçok hizmetler kazandırdıklarını anlatarak altyapının bitmesi ile ilçenin daha modern olma yolunda olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri sunuldu. Ceylan ve ilgililer yatırımların açılış kurdelesini kesti.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Kerman İller Bankası İpsala Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title