Haberler

İphone 7s'in İphone 7'den En Büyük Farkı Ne?

Artık herkesin bildiği üzere Apple, Eylül ayı içerisinde üç yeni akıllı telefon modelini tüketicilerle tanıştıracak.

Artık herkesin bildiği üzere Apple, Eylül ayı içerisinde üç yeni akıllı telefon modelini tüketicilerle tanıştıracak. iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone 7S modellerinin tanıtılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

iPhone 7S"te kablosuz şarj dönemi!

Bugün gelen haberler ise iPhone 7S modeli ile ilgili. Görünüşe göre cihazın arka yüzünün cam olması nedeniyle, iPhone 7"den daha kalın bir akıllı telefon ile karşı karşıya olacağız.

Hatta aşağıdaki görsele göz atarsanız, iPhone 7S"in iPhone 7"ye oranla her açıdan daha büyük bir akıllı telefon olduğunu da rahatlıkla görebilirsiniz. Cihazın camla kaplanmış olması bu boyut farkının altında yatan temel sebep olarak gösterilebilir.

Bunların dışında iPhone 7S"te iPhone 7"de bulunan anten çizgilerinin de yer almayacağını söylememiz mümkün. Bu sayede benzer bir şekilde üretilecek olan iPhone 8 ile birlikte kablosuz şarj özelliğinden faydalanabilecek.

Yani iPhone 7S, iPhone 8 ailesi ile birlikte kablosuz şarj özelliğinden direkt olarak faydalanabilen ilk iPhone modeli olarak tarihe geçeceğini söylemek yanlış olmaz.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Eylül Apple Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title