Haberler

Suçüstü Yakalanan İnsan Taciri Kadının Pişkinliği! Zafer İşareti Yaptı

Güncelleme:

Muğla'dan yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan 59 sığınmacı ile 8 organizatör yakalandı. Zafer işareti yapan ve rahat hareketler sergileyen organizatör dikkat çekti.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Rodos Adası'na geçmeye çalışan Suriye uyruklu 59 sığınmacı ile kaçak geçişleri organize eden 8 kişi yakalandı.

RODOS ADASI'NA GEÇECEKLERDİ

Göcek Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Çığlık Koyu açıklarında bir teknede kaçaklar bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Durdurulan teknede, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Rodos Adası'na geçmeye çalıştıkları belirlenen Suriye uyruklu 59 kişi yakalandı.

5'İ GÜRCÜ 8 ORGANİZATÖR YAKALANDI

Ekipler, kaçak geçişleri organize ettikleri gerekçesiyle teknede bulunan 5'i Gürcistan uyruklu 8 kişiyi gözaltına aldı. Bota alınan sığınmacılar, Göcek Jandarma Karakol Komutanlığı'na getirildi.


YETİŞKİNLER İÇİN 4 BİN DOLAR ÖDEDİLER

Suriyeli sığınmacıların jandarmadaki işlemlerinin ardından Muğla'daki Göç İdaresi'ne gönderileceği öğrenildi. Sığınmacıların organizatörlere çocuklar için 2 bin, yetişkinler için ise 4 bin dolar ödeme yaptıkları ortaya çıktı.


ÇOCUKLAR OYUN OYNADI

Karakolda bekleyen sığınmacıların çocukları neşe dolu oyunlar oynarken, özellikle bir çocuk karakolun neşe kaynağı oldu.


ORGANİZATÖRÜN HAREKETLERİ ŞAŞIRTTI

Organizatör olduğu iddia edilen Gürcü uyruklu bir kadının sağlık kontrolü dönüşü zafer işareti yapması ve rahat hareketler sergilemesi ise dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rodos Adası Yunanistan Suriye Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title