Haberler

İnsan Hakları Kurulunun Faaliyeti Başbakanlık Tarafından Örnek Seçildi

Bartın Vali Yardımcısı Celal Dinçer Başkanlığında Kurulan İl İnsan Hakları Kurulu, İnsan Haklarıyla İlgili Bartın'da Yaptığı Eğitici ve Vatandaşları Bilinçlendirici Faaliyetlerinden Dolayı Başbakanlık İnsan Hakları Kurulu Başkanlığınca 81 İl Arasından Başarılı İllerden Birisi Seçilerek, "İnsan Haklarının Neresindeyiz" Sunumu Türkiye'deki Tüm İl ve İlçelere Örnek Doküman Olarak Sunuldu.

Bartın Vali Yardımcısı Celal Dinçer Başkanlığında kurulan İl İnsan Hakları Kurulu, insan haklarıyla ilgili Bartın'da yaptığı eğitici ve vatandaşları bilinçlendirici faaliyetlerinden dolayı Başbakanlık İnsan Hakları Kurulu Başkanlığınca 81 il arasından başarılı illerden birisi seçilerek, "İnsan Haklarının Neresindeyiz" sunumu Türkiye'deki tüm il ve ilçelere örnek doküman olarak sunuldu.

Bartın İnsan Hakları Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Bartın Vali Yardımcısı Celal Dinçer ve İnsan Hakları İl Kurulu üyesi Doç. Dr. Erdoğan Atmış, tarafından hazırlanan "İnsan Haklarının Neresindeyiz" sunusu örnek çalışma olarak değerlendirilmesinin yanı sıra tüm il ve ilçelere insan hakları konusunda çalışmalarında ışık tutmak için Başbakanlık İnsan Hakları Kurulu Başkanlığı sitesinde örnek faaliyet olarak yer aldığı belirtildi. Bu sunum programı Vali Yardımcısı İnsan Hakları İl Kurulu Başkanı Celal Dinçer, İnsan Hakları İl Kurulu Üyeleri ve Baro Avukatları tarafından, Bartın Kız Meslek Lisesi, Cumhuriyet Lisesi, Kızılelma İlköğretim Okulu, Şehit Ahmet Poyraz İlköğretim Okulu, Gözpınar İlköğretim Okulu, Gürgenpınarı İlköğretim Okulu, Ellibaş İlköğretim Okulu, M. Kemal İlköğretim Okulu, Vali Tevfik Başakar İlköğretim Okulu, Hacıosmanoğlu İlköğretim Okulu, Aydınlar İlköğretim Okulu, Şahin İlköğretim Okulu, Ulus 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Köksal Toptan Lisesi, Arıt YİBO İlköğretim Okulu, Fatih İlköğretim Okulu, Bartın Anadolu Lisesi, Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesi olmak üzere toplam 18 okulda öğretmenlere, öğrencilere, velilere ve vatandaşlara, "İnsan Hakları" konulu slayt sunumu eşliğinde anlatımlı olarak sunuldu.

Vali Yardımcısı Dr. Celal Dinçer benzer çalışmaların ve projelerin Bartın'da bundan sonra da devam edeceğini belirterek, Bartın'da insan hakları konusunda önemli mesafeler kaydettiklerini belirtti.

(MAO-ET-Y) 13.03.2008 16:25 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title