Haberler

İngiltere'de kamyon içerisinde cansız bedenleri bulunan göçmenler donarak ölmüş

Güncelleme:

İngiltere'nin Essex bölgesindeki bir sanayi sitesinde dün tır kasasının içerisinde cansız bedenleri bulunan 39 göçmenin, eksi 25 derecede en az 15 saat kapalı kaldıkları belirlendi.

İngiltere'de dün Essex bölgesinde, bir kamyonun dorsesinde 39 kişinin cesedi bulunmuştu. İngiliz televizyonları son dakika yayınlarıyla kamyonun bulunduğu bölgeden gelişmeleri aktarırken, kan donduran olayla ilgili detaylar da gün yüzüne çıkmaya başladı.

15 SAAT ARALIKSIZ İÇERİDE DORSEDE KALDILAR

Polis ekipleri ve Adli Tıp uzmanlarının yaptığı incelemelerin ardından kurbanların, soğutucu özelliğine sahip dorsede en az 15 saat aralıksız kapalı kaldığı belirlendi.

39 KİŞİ -25 DERECE DONARAK ÖLDÜ

İçerideki sıcaklığın eksi 25 derece olduğunu ölçen uzmanlar, 39 kişinin donarak hayatını kaybettiğini ifade ederken, "Bu şartlar altında hiç şansları yoktu" yorumunda birleşti. Söz konusu soğutucu sistemin, çeşitli gıda ürünlerinin yanı sıra taze kalması gereken bitkilerin taşınmasında da kullanıldığı belirtiliyor.

İngiltere'de kamyon içerisinde cansız bedenleri bulunan göçmenler donarak ölmüş

25 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

İngiliz basınında yer alan haberlere göre, mülteciler bir konteynerin içinde gemiyle Belçika'ya ulaştı. Burada 25 yaşındaki sürücü Mo Robinson'ın kullandığı kamyonla yola devam eden 39 kişinin İngiltere'ye gelme hayalleri, Essex'te son buldu. Sürücü Robinson polis tarafından gözaltına alınırken, sorgusunun devam ettiği bildirildi.

İngiltere'de kamyon içerisinde cansız bedenleri bulunan göçmenler donarak ölmüş

BENZER KOŞULLARLA YOLCULUK EDEN MÜLTECİ

2015 yılında benzer koşullarla Halep'ten Londra'ya gelen Ahmad Al-Rashid, yaşadığı deneyimlerini anlattı. Soğuk hava deposu kamyonunda yaptığı 55 günlük yolcuğu Twitter sayfasında anlatan Rashid, yolculuk boyunca hissedilen ölüm kokusundan bahsetti. "Dondurulmuş et kasalarının arasına saklanarak geçirdiğim yolculuğum kabus gibiydi. Kamyonda bulunan diğer insanlar soğuktan titreyip öksürüyordu. Orada tamamen insan kaçakçılarının vicdanına kalmış haldeydik çünkü kasa sadece dışarıdan açılabiliyordu." ifadelerine yer veren Ahmad, mültecilerin çaresizlikten bu koşullara boyun eğdiğini söyledi. Ahmad, 4 yıl önce yaptığı yolculuğu hala unutamadığını, insanların çığlıklarını hala duyabildiğini de söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Essex Haberler

500

Yorumlar (42)

vanlı duman:

ONLARIN VEBALI avrupanın boynunda

45
37
yanıtYanıtla
Fevzi:

Ne oluyorsa garibana oluyor.

75
2
yanıtYanıtla
ebru:

neden hep müslümanlar müslüman ülkelerden gavur eller, ne fgider bu islamda bir sıkınmı var acaba

48
8
yanıtYanıtla
Huzur İslamda:

İslamda sıkıntı yok insanlarda var o sıkıntı maalesefi batı bu işi çok güzel yapıyor gerek siyasetle gerek başka şeylerle nifak sokmasını çok iyi biliyorlar ben değil biz demeyi öğrendiğimiz anda millet olacağız

yanıt5
yanıt23
bunlara basın tekmeyi hayvan lan bunlar!:

bu takva insanmıki ; koyun gibi insan kesiyorlar körmüsünüz?

yanıt6
yanıt0
Budun:

Ebru !! Ordumuz askerimiz guclu oldugu icin gavurlarin gercek yuzunu goremiyorsun !! Ordumuz polisimiz zayifladiginda gavurlarin gercek yuzunu gideceksin))) atalalarimiz bosuma gavur kafir demememistir !!!

yanıt4
yanıt4
YANKI:

Trump bi TWEET atta dolar yukselsin, telefon alcam birikmis dolarim var !

11
36
yanıtYanıtla
abadu:

Senin gibiler ülkenin sonunu hazırlayanlardır. Anca cebinizi düşünün zaten bu kadarsınız. Parayla satın alının tiplersiniz. Üç kuruşa ülkesini satan hainler.

yanıt17
yanıt4
Adınızı Yazın:

EY AVRUPA ALLAH BELANIZI VERSİN

37
10
yanıtYanıtla
Islam:

Islam ülkeleri ve İslam insanlığı bitirme noktasına geldi

13
22
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title