Haberler

İnegölspor'da Fatih Karagümrük Maçı Hazırlıkları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antrenmandan detaylar İnegölspor'un teknik direktörü Taşkın Güngör ile röportaj İnegölspor'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları Güngör, " Yukarı çıkmak istiyorsak Karagümrük'ten 3 puan almamız gerekiyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antrenmandan detaylar

İnegölspor'un teknik direktörü Taşkın Güngör ile röportaj İnegölspor'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları

Güngör, " Yukarı çıkmak istiyorsak Karagümrük'ten 3 puan almamız gerekiyor."

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'un teknik direktörü Taşkın Güngör, deplasmanda karşılaşacakları Fatih Karagümrük maçına ilişkin, "Yukarı çıkmak istiyorsak Karagümrük'ten 3 puan almamız gerekiyor" dedi.

Bordo-beyazlı ekip, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını İnegöl İlçe Stadı'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü. Güngör, idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2. Yarıda 7 maçta 12 puan topladıklarını belirtti.

Fatih Karagümrük maçını kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden Güngör, "İkinci yarı 7 maç 12 puan. Belki 2 puan ortalamayla 14 puanı yakalasak çok daha iyi olacaktı ama 12 puanda bizim için iyi bir grafik. Ama bunu geliştirmemiz lazım. Bu ortalama ile gidersek çok daha iyi yerlerde oluruz diye düşünüyorum. Tabi bunu teorik olarak düşünmek farklı ama pratikte elde etmek gerekiyor. O nedenle hafta sonu bu süreç doğrultusunda Karagümrük ile yine kritik maç oynayacağız. Aslında bundan sonraki 10 maçta çok kritik. Hiç bir hafta çok rahat, bu maçın önemi yok diyeceğimiz karşılaşma yok. O nedenle yukarı çıkmak istiyorsak Karagümrük'ten 3 puan almamız gerekiyor. Yıl sonunda hak ettiğimiz yerde, içimizden geçen yerde olmak istiyoruz. Belli bir heyecanı İnegöl'e yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

Güngör ayrıca, Kırmızı kart cezalısı Levent Kale'nin yanı sıra Raif Demir, Burak Uça ve Hakan Söyler'in sakatlıklarının bulunduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Fatih Karagümrük Taşkın Güngör İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title