Haberler

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol Parke Çalışmalarını Yerinde İnceledi

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Fen İşleri Müdürlüğünce 2018 yılı yatırım programında yer alan parke çalışmalarını yerinde inceledi.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Fen İşleri Müdürlüğünce 2018 yılı yatırım programında yer alan parke çalışmalarını yerinde inceledi.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, "İncesu belediyesi olarak 2017 yılı içerisinde alt yapı kuruluşlarımız olan Kayserigaz firması, KCETAŞ şirketi ve KASKİ genel müdürlüğümüz tarafından İncesu merkez ve merkeze bağlı mahallelerde altyapı çalışmaları yapıldı. Yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan asfalt ve parke yolların çalışmalarını 2017 yılı içerisinde 24.000 ton sıcak asfalt ve 167.000 m kilitli parke, yağmur oluğu ve bordür çalışmalarını da tamamladık" dedi.

Başkan Karayol, "Şuan da 2018 yılı mevsim şartlarının müsaade ettiği şartlar dahilinde çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yine saraycık mahallemizde Kayserigaz firmamızın çalışması ve yine saraycık mahallemizde 430 konut TOKİ çalışması nedeniyle yüklenici firmanın alt yapı çalışmaları nedeniyle bozmuş olduğu yolların en kısa sürede bitirilerek halkımızın hizmetine sunma adına gayretli çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zekeriya Karayol İncesu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title