Haberler

Burçin Terzioğlu, Biten İlişkisi Hakkında İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Poyraz Karayel dizisinde iki aşığı canlandırdıktan sonra sevgili olan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli'nin, 3,5 yıllık ilişkisi bitti. Terzioğlu, "Birlikteyken de konuşmuyordum, ayrılınca da konuşmuyorum." dedi.

dizisinin başrol oyuncuları ve 'nun 3,5 yıllık aşkları geçen Eylül ayında bitmişti. Basına açıklama yapan Terzioğlu, "Birlikteyken de konuşmuyordum, ayrılınca da konuşmuyorum" dedi.

"HERKES AYRILDIĞIMIZI BİLİYOR"

Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ile olan ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu: "Herkes biliyor zaten ayrıldığımızı… Birlikteyken de konuşmuyordum. Ayrılınca da konuşmuyorum."

İlker Kaleli ile Olan İlişkisi Biten Burçin Terzioğlu'ndan İlk Açıklama

BURÇİN TERZİOĞLU KİMDİR?

9 Mart 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aktör stüdyo özel sahne diksiyon eğitimi aldı. 5 yaşında sinemada Patron Duymasın ve Çıplak Vatandaş filmlerinde rol alan Burçin Terzioğlu; 1997 yılında Ali Güven'in Yolcu adlı şarkısının klibinde de rol aldı.

İlker Kaleli ile Olan İlişkisi Biten Burçin Terzioğlu'ndan İlk Açıklama

KADIN İSTERSE DİZİSİYLE TANINDI

Kadın isterse dizisindeki Demet rolüyle oyunculuk yönüyle parlamaya başlayan Burçin Terzioğlu; Fırtına dizisinde Zeynep karakteriyle ilk başrolünü oynadı.

İlker Kaleli ile Olan İlişkisi Biten Burçin Terzioğlu'ndan İlk Açıklama

DİZİDE TANIŞTILAR

Ezelde Azad Karaeski karakterini canlandıran Terzioğlu Merhamet dizisinde de Deniz karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkmıştır Çekimleri Kıbrıs'ta tamamlanmış olan Halam Geldi filminde oynadı. 20 Haziran 2008 yılında Fırtına dizisinin setinde tanıştığı kendisi gibi oyuncu Murat Yıldırım ile evlendi. Çift, 30 Haziran 2014 yılında boşandı.

İlker Kaleli ile Olan İlişkisi Biten Burçin Terzioğlu'ndan İlk Açıklama

Burçin Terzioğlu; Poyraz Karayel dizisinde başrolü paylaştığı İlker Kaleli ile 3,5 yıldır aşk yaşadıktan sonra geçtiğimiz Eylül ayında ilişkisini bitirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burçin Terzioğlu Poyraz Karayel İlker Kaleli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

oleö:

rezil hayatlar ölümde var hesap günüde var isterseniz inanmayın. Sizin inanmamanız yok anlamına gelmez. Bu dünya bir han bizde yolcu. . . .

10
4
yanıtYanıtla
ece:

iki sanatciyida cok begeniyorum. Birbirlerine yakisiyorlardi.

9
0
yanıtYanıtla
Kader:

Ya siz gerızekalımısınız acaba, musluman bir ulkenın mubarek gunune kara cuma dıyıp bıde bu soylemle onu kutlamak nedır ya

6
3
yanıtYanıtla
ASLI:

ARKADAŞLAR HEPİNİZİZN KARA CUMA GÜNÜNÜ ŞİMDİDEN KUTLARIM TAKE CARE BE SAFE LOVE U GUYS.

0
6
yanıtYanıtla
alaf:

üzdünüz

5
0
yanıtYanıtla
aylin:

Arkadaslar siz neyin tartismasini yapiyorsunuz. Baska ülkelerin örf ve adetlerinden bize ne. Bu neyin özentisi. cadilar bayramini kutladiniz, simdide kara Cuma yimi kutlayacaksiniz. Ya paraniz cok nereye harcayacaginizi bilmiyorsunuz, yada akliniz yok. sonra yanlis sayfadasiniz Burcin ve Ilker beye saygisizlik ediyorsunuz.

5
0
yanıtYanıtla
ASLI:

ARKADAŞLAR MALUMUNUZ İKİ GÜN SONRA KARA CUMA. KARAR VERDİM O GÜN KARA ELBİSELERİMİ GİYİP ÇARŞININ ORTASINDA "BEN SALAK VE GERİZEKALI BİR KIZIM" DİYE BAĞIRACAĞIM.

0
3
yanıtYanıtla
ARKADAŞ:

ASGARİ ÖCRET EN AZ 3000 OLMALI ARKADAŞ GEÇİNEMİYORUZ DOMATEZ 5 LİRA OLMUŞ MARKETE GİRİYORSUN 250 LİRADAN AŞAĞI ÇIKMIYORSUN

2
0
yanıtYanıtla
BIRISI:

Eeee. pardonda bize ne bundan???

0
1
yanıtYanıtla
Lionel Messi:

Bakma habere o zaman kardeşim

yanıt0
yanıt0
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title