Haberler

İlk işi cumhuriyetin en yakın tanığını ziyaret etmek oldu

Güncelleme:

İlk işi cumhuriyetin en yakın tanığını ziyaret etmek oldu GAZİANTEP - İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Gaziantep'in Araban ilçesine atanan Kaymakam Abdulhamit Mutlu, ilk iş gününde ilçede bulunan 107 yaşındaki Vakkas Ekici'yi ziyaret etti.

İlk işi cumhuriyetin en yakın tanığını ziyaret etmek oldu

GAZİANTEP - İçişleri Bakanlığı Kararnamesi ile Gaziantep'in Araban ilçesine atanan Kaymakam Abdulhamit Mutlu, ilk iş gününde ilçede bulunan 107 yaşındaki Vakkas Ekici'yi ziyaret etti. Kaymakam Mutlu, cumhuriyetin en yakın tanığının bayramını kutladı.

İçişleri Bakanlığı Kararnamesiyle Sivas'ın Gemerek ilçesi Kaymakamlığından Gaziantep'in Araban ilçesi Kaymakamlığına atanan Kaymakam Abdulhamit Mutlu, görevine başladığı ilk günde ilçeye bağlı Akbudak kırsal mahallesinde yaşayan ilçenin en yaşlısı Vakkas Ekici'yi evinde ziyaret etti. Kaymakam Mutlu, 10 çocuk babası ve 40 torun sahibi 107 yaşındaki Vakkas Dede'den cumhuriyetin kurulduğu döneme ait anılarını dinledi. Her görev yerinde bölgenin en yaşlılarını ve bebeklerini ziyaret ettiğini belirten Mutlu, insanların dualarını alarak işe başladığını ifade etti. Vakkas Ekinci'ye sağlıklı bir ömür temennisinde bulunan Kaymakam Mutlu, "Araban Kaymakamlığı görevimin ilk gününde sadece ilçenin değil belki de ülkenin en yaşlısı olan 107 yaşındaki Vakkas Ekici'yi tanıma ve hayır duasını alma fırsatım oldu. Anılarını ve öğütlerini dinledim, güzel bir sohbet oldu" diye konuştu.

Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti anlatan Vakkas Dede, uzun yaşamının sırları hakkında tüyolar vererek, Kaymakam Mutlu'ya görevinde başarılar diledi.

İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Sinan Erşahin, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Mahmut Şakir Yılmaz'ın da eşlik ettiği Kaymakam Mutlu, daha sonra ise ilçede en son doğan bebek olan, Mustafa ile Semra Köroğlu çiftinin 23 Ekim 2019 günü dünyaya gelen Arzu isimli bebeklerini ziyaret etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

İçişleri Bakanlığı Gaziantep Araban Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title