Haberler

İlahiyat Fakültesi Öğrencilerinden Sergi

Güncelleme:

Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği öğrencileri "Kur'an 'da özlü sözler" konulu sergi düzenledi.

Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 4. sınıf öğrencilerinin medya ve iletişim dersi içeriğinde düzenlemiş oldukları sergi, üniversitenin Osmanbey Yerleşkesi merkezi kafeteryada gerçekleşti.

Sergiye Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu, üniversite öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Serginin içeriği hakkında bir açıklama yapan İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç.Dr. Mahmut Öztürk, "Bizim öğretilerimize göre Allah'ın hem sözlü ayetleri hem de tabiattaki ayetleri var. Bu sergi kapsamında Allah'ın kulları ile olan iletişimine bir örnek olmak üzere Kur'andaki yazılı ayetler ile tabiattaki yine Allah'ın ayetlerini bir araya getirip bir sergi ortamında izleyicilere sunmak istedik. Gayemiz tefekkür ederek Kur'an-ı okurken tabiatı izleyip Kur'anın ayetlerini hatırlamak, hayatımıza bu bakış açısı ile yeni bir ivme kazandırmaktır. Bizler her baktığımız objelerde Allahtan bir iz bir nişane bulabileceğimizi düşünüyoruz. Sergiyi gezenlerin hayatlarında olumlu yönde değişikler olması ve tefekkür niyetiyle Allah'ın ayetlerini hatırlaması en büyük dileğimizdir" dedi.

51 adet tablonun sergilendiği etkinlik bir hafta boyunca ziyaretçilere açık kalacak.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Harran Üniversitesi İbrahim Halil Mutlu Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title