Haberler

İl Genel Meclisi'nde Sandıklı Seçim Yapıldı

Samsun İl Genel Meclisi 2013 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimine esas görev yapmak üzere 5 kişi seçildi.

Samsun İl Genel Meclisi 2013 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimine esas görev yapmak üzere 5 kişi seçildi.

Samsun İl Genel Meclisi ocak ayı beşinci bileşimini Meclis Başkanı Mustafa Karakurt başkanlığında gerçekleştirdi. Mecliste İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimine esas görev yapmak üzere Denetim Komisyonu'na gizli oylama ile 5 kişi seçildi.

5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanun'un 17. maddesi ve 6360 sayılı Kanun'un 21. maddesine istinaden İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimine esas görev yapmak üzere Denetim Komisyonu'na gizli oylama ile meclis üyeleri Niyazi Güner, Turan Çakır, Bekir Yıldırım, Dilaver Atlı ve Zafer Özcan seçildi. Ayrıca oy birliği ile Denetim Komisyonu'nun emrinde görevlendirilmek üzere 2 personelde seçilirken, bu personeller 20'şer gün çalışacak ve bu personellerin her birinin her bir gün için brüt olarak 75'er TL alacak. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karakurt Sandıklı Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title