Haberler

İkizler Milli Takım Yolunda

Antalya'da devam eden Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Karmaları oyuncu etkinliğinde yer alan ikizler Hamza Gür ve Ömer Gür, oynadıkları futbolla beğeni kazandı.3 Nisan 1994 Ürdün doğumlu olan Gür kardeşler, Spor Toto 2.Lig takımlarından...

Antalya'da devam eden Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Karmaları oyuncu etkinliğinde yer alan ikizler Hamza Gür ve Ömer Gür, oynadıkları futbolla beğeni kazandı.

3 Nisan 1994 Ürdün doğumlu olan Gür kardeşler, Spor Toto 2.Lig takımlarından İskenderun Demir Çelik Spor' da forma giyiyor. Ömer Gür sağ açık oynarken, Hamza Gür ise ön libero pozisyonunda görev yapıyor.

İskenderun Demir Çelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, son 5 yıl içerisinde alt yapıya verdikleri önemin meyvesini yavaş yavaş almaya başladıklarını ifade ederek, "Geçen yıl sezon başında profesyonel kulübümüze imza attırdığımız Hamza ve Ömer Gür'ün Milli Takım seçmelerine katılmaları bizleri gururlandırdı. İskenderun Demir Çelikspor kulübü olarak bundan sonrada alt yapıya daha da fazla önem vereceğiz" dedi.

Ömer Gür, 2012-2013 sezonunda Spor Toto 2. Lig'de 13 maç, A2 Ligi'nde 12 maç, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 karşılaşmada oynarken, Hamza Gür ise Spor Toto 2.Lig'de 13 müsabaka, A2 Ligi'nde 7 karşılaşma, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 maç forma giydi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hamza Gür Ömer Gür Antalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title