Haberler

İkiz Damatlara İkiz Gelin

Güncelleme:

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ikiz çiftlerin düğününe ilgi büyük oldu.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ikiz çiftlerin düğününe ilgi büyük oldu. İkiz damatlar, 5 yıl önce ikiz kız kardeşleri pazarda gördüklerini ve büyümelerini beklediklerini söylediler.

Antalya'nın Kaş ilçesi Çayköy köyünden Ramazan Çınar'ın (55) ikiz oğulları Recep Çınar (28) ve Halil Çınar (28), Fethiye'nin Karadere beldesinden Enver Oran'ın ikiz olan kızları Elvan Oran (22) ve Emel Oran (22) ile Karadere İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen davullu zurnalı düğünle dünya evine girdi.

Recep-Emel ve Halil-Elvan çiftinin düğünlerine Karadere Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile yaklaşık 4 bin kişi katıldı.

Yıllardır "bacanak" olmak için ikiz gelin beklediklerini söyleyen ikiz damatlar, "Milyonda bir de olsa bugünü bekledik. 5 yıl önce pazarda gördük, büyüsünler diye bekledik" derken, gelinler ise, "Bizde elti olmak istiyorduk. Ummuyorduk ama gerçekleşince de şaşırdık. Çok mutluyuz" diye konuştular.

İkiz damatlardan Recep Çınar, "Akrabam aracılığıyla Kınık'ta pazarda gördük. O zaman yaşları küçüktü. 5 yıl önceydi. Büyüsünler diye bekledik. Görücü usulü ile istettik. 2 yıl nişanlı kaldık. Bugün ise çok mutluyuz" dedi.

Halil Çınar da, "İkiz kardeşimle bacanak oldum. Pazarda görüp aşık olmuştum. Eşlerimizi gayet iyi tanıyabiliyoruz. Başkaları ilk bakışta ikiz oldukları için karıştırabilirler ama biz çok iyi tanıyoruz" diye konuştu.

İkiz damatların babası Ramazan Çınar, "İkiz evlatlarımıza ikiz gelin beklentim vardı. Çevreme bunun müjdesini verin diyordum. Nitekim gerçekleşti. Dünyada ve Türkiye'de çok nadir olabilecek bu düğünde benden mutlusu yok. Ben gelinlerimin ismini bazen karıştırıyorum. Oğlanlarıma sordum. 'Onları biz ters yanından biliyoruz' dediler" şeklinde konuştu.

Karadere Belediye Başkanı Yakup Otgöz ise, "Milyonda bir olan bu mutlu olayı izlemek için çok sayıda vatandaş beldemize gelip, düğünü izliyor. İkiz kızımızla ikiz damadımızın düğünü yöremizi coşkuya boğdu" derken, Dündar Arslan, "Kısmetse olur, benim yakınlarım, ikiz kız kardeşler var. İleride belki de sizi onlarla evlendiririz diye tam 7 yıl önce söylemiştim. Bugün gerçek oluyor" dedi.

Düğünü izleyen Güneş Abukan, "Kaş ve Fethiye bölgesinde ilk kez böyle ikiz gelin ve damat düğünü görüyoruz. Çiftlere mutluluklar diliyorum" dedi. Abdullah Aydın isimli vatandaş ise, "Çiftlerin çocukları da inşallah ikiz olur" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Çınar Recep Çınar Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title