Haberler

İki Mahalle Bir Sofrada!

Güncelleme:

Gebze Belediyesi tarafından 'Gebze'de Ramazan Paylaşmaktır' sloganıyla başlatılan mahalle iftarlarının 2.'si Fatma Hanım Parkı'nda yapıldı.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde kurulan iftar sofrasına konuk olan H. Halil ve S. Orhan mahallelerinin sakinleri aileleri ve komşularıyla birlikte oruç açtı.

İki mahalleyi aynı sofra etrafında buluşturan iftar! Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde düzenlenen mahalle iftarlarının bu seferki adresi Fatma Hanım Parkı oldu. Sultan Orhan ve Hacı Halil mahallelerinin sakinlerinin bir araya gelerek oruçlarını aynı sofra etrafında açtığı iftara ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, İlçe Kadın Kolları Başkanı Buket Tatoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ertan Kara, İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu ve vatandaşlar katıldı.

PAYLAŞMA AYI

Fatma Hanım Parkı'nda kurulan iftar sofrasına genci, yaşlısı, komşuları ve aile fertleriyle birlikte konuk olan H. Halil ve S. Orhan mahallesi sakinleri Türk Sanat Müziği heyetinin seslendirdiği ilahi ve kasideleri dinleyerek iftar saatini bekledi. İftarda kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Sizler iftarlarınızı evinizde açabilirdiniz ama ailenizle ve komşularınızla hep birlikte aynı sofralarda oturarak birlikteliği seçtiniz. Konu komşu hepimizi bir araya getiren bu iftar sofralarında Ramazan ayının bereket ve huzurunu Gebze'mizde en güzel şekilde yaşıyoruz. Bu güzellikler, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Rabbim Ramazan Bayramı'na da aynı güzel duygular içinde erişmeyi nasip etsin" dedi.

SEVGİ VE HOŞGÖRÜ

Başkan Köşker'in ardından kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemalettin Kaflı, sevginin, hoşgörünün ve paylaşmanın ayı olan Ramazan ayının Gebze'de tüm güzellikleriyle birlikte yaşandığına dikkat çekti. Kaflı konuşmasında ayrıca, bereketin simgesi olan Ramazan sofralarının mahallelerde kurulmasını sağlayan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i ve bu çalışmalarda emeği bulunan belediye personelini kutladı. Konuşmaların ardından edilen yemek duasıyla oruçlar açıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cemalettin Kaflı Adnan Köşker Ak Parti Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title