Haberler

İki haftadır yayınlanmayan Savaşçı dizisi final mi yaptı? Berk Oktay'dan kafa karıştıran sözler

Güncelleme:

Fox TV'nin sevilen dizisi iki haftadır seyircisiyle buluşamayınca başrol oyuncusu Berk Oktay, açıklamada bulundu. Oktay, "Dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde" demesi seyircilerin kafalarını karıştırdı.

İki haftadır ekrana gelmeyen Fox TV'nin dizisi Savaşçı'nın başrol oyuncusu Berk Oktay, sosyal medyadan hayranlarına seslendi. Oktay, "Dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde. Sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerinde sabırsızlandığını söylemek isterim" ifadelerini kullandı.

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin, Müjde Uzman, Yeliz Akkaya ve Nazan Diper'in yer aldığı Savaşçı dizisi son olarak 99. bölümüyle ekrana gelmişti. İki haftadır yayınlanmayan Savaşçı'nın yayın günü olan pazar akşamları ise Fox TV'nin yayın akışında Öğretmen dizisi yer almaya başladı.

STOK BÖLÜMLER YAYINLANMIŞTI

Savaşçı'nın mart ayı öncesi çekilen 3 stok bölümü geçtiğimiz haftalarda yayınlanmıştı. Yeni sezon çekimleri henüz başlamayan Savaşçı'nın akıbeti 5 sezondur diziyi takip eden izleyiciler tarafından merak konusu oldu.

BERK OKTAY'DAN "SAVAŞÇI DİZİSİ"AÇIKLAMASI

Berk Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"İzleyicilerimizden gelen yoğun, haklı sorular üzerine bizlere 99 bölüm boyunca zirvede tutan seyircimize saygımdan dolayı bir açıklama yapma gereği duydum. Savaşçı adlı dizimiz biz oyuncuların da boyunu aşan bazı durumlardan dolayı bir belirsizlik sürecinde. Kendi adıma ve tüm oyuncu arkadaşlarım adına her birimizin elimizi koyduğumuzu ve sizlerle dizimizi buluşturmak için bizlerinde sabırsızlandığını söylemek isterim. Verdiğiniz destek, sabır ve hoşgörünüz için teşekkür ederim... Saygılar."

İki haftadır yayınlanmayan Savaşçı dizisi final mi yaptı? Berk Oktay'dan kafa karıştıran sözler

İki haftadır yayınlanmayan Savaşçı dizisi final mi yaptı? Berk Oktay'dan kafa karıştıran sözler

İki haftadır yayınlanmayan Savaşçı dizisi final mi yaptı? Berk Oktay'dan kafa karıştıran sözler

İki haftadır yayınlanmayan Savaşçı dizisi final mi yaptı? Berk Oktay'dan kafa karıştıran sözler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nazan Diper Berk Oktay Fox Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

IHTIYAR:

Herkeş olmuş looo, sahte kahraman, belkim de askerluk neyynn yapmamusturki loo

2
5
yanıtYanıtla
akrepsüleyman:

savaşçı güzel dizi.

6
0
yanıtYanıtla
Dogrudur:

Sakarya firat !! Senin uzerine dizi tanimam

2
2
yanıtYanıtla
Süleyman.:

Final olmaz inş

2
2
yanıtYanıtla
Aynur:

Savaşçı ne zaman dizim istiyorum

1
2
yanıtYanıtla
es:

turkıyede bugune kadar en ıyı efsane asker dızisi sakarya fıratdır onun yerıni hiçbir dizi alamaz şimdıkı asker diziler vasat ızlenmez

1
2
yanıtYanıtla
YESUGAY:

oda çözüm sürecine kurban gitti, final bile çekilemedi

yanıt1
yanıt0
Savasci:

Bitemyin Final yapmayin Pazar günlerini iple cekiyoruz sizleri izlemek icin :(

2
0
yanıtYanıtla
Hasancan:

Savaşçı dizisini bu pazar bekliyoruzz

0
0
yanıtYanıtla
Zeynel Bektaş:

Şimdik ben şunu sormak istiyorum madem stokta üç bölümünüz vardı bitiremediniz final yapaydınz iki haftadır millete bir bölüm izlettireceksiniz diye millette kulakları uzatmış bekliyor sonra filmin başrolü çıkıyor boyumuzu aşan şeyler var diyor ben de şunu sorarım madem boyunuza aşıyorsa bence filmi bitirin tadında kalsın tıpkı Sakarya Fırat gibi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title