Haberler

İkbal Gürpınar'dan 48 yaş büyük biriyle evlenen Meltem Miraloğlu yorumu: Eşi Hristiyansa evliliği caiz değil!

Güncelleme:

2. Sayfa programına konuk olan İkbal Gürpınar, kendisinden 48 yaş büyük biriyle evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu için "Evliliği dinen caiz değil" dedi.

Bir döneme damga vuran "Hayat Devam Ediyor" isimli diziyle yıldızı parlayan oyuncu Meltem Miraloğlu, 10 gün önce kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlendi. Miraloğlu'nun evliliği hakkında konuşan İkbal Gürpınar, "Neler yaşadığını bilemeyiz ama Müslüman bir kadının gayrimüslim biriyle evlenmesi dinen caiz değil" dedi.

"MELTEM'İN NELER YAŞADIĞINI BİLEMEYİZ"

Sunduğu programlarla gündemden düşmeyen ancak uzun bir süredir ekranlarda olmayan İkbal Gürpınar, Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge Gülşenle'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Gürpınar, oyuncu Meltem Miraloğlu'nun evliliği hakkında canlı yayında şunları söyledi: "Hiç aklımıza gelmeyecek şeyler de olabilir. Emre Kongar'ın bir sözü vardır'Geçmişte olan olayları o günün koşulları altında değerlendirmek lazım' diye. Bu hanımefendinin neler yaşadığını biz bilemeyiz. Bana yaşam koçluğu ve arabuluculuk için gelenlerden çoğu 'Çok varlıklı olan yaşıtlarımdan geçmişte o kadar çok acı çektim ki, artık benim için ne cinsellik önemli, ne karşımdaki insanın yakışıklılığı önemli, ben sadece başımı omzuna dayayabileceğim bir omuz istiyorum' diyor.

İkbal Gürpınar'dan 48 yaş büyük biriyle evlenen Meltem Miraloğlu yorumu: Eşi Hristiyansa evliliği caiz değil!

"EVLENDİĞİ KİŞİ HRİSTİYANSA EVLİLİĞİ CAİZ DEĞİL"

Evlendiği kişi Hristiyansa bu dinen caiz bir evlilik değil. Müslüman bir kadın gayrimüslim bir insanla evlenemez. Meltem burada kötü bir evlilik yaşamış, Amerika'da dayak yemiş. Herhalde o da benim az önce bahsettiğim gruba giriyor. Ya benim artık gençliğim gitmiş diyordur ya da dediğiniz gibi Green Card almak için bunu bir çıkış noktası görmüş olabilir. Böyle yaptıysa yanlış bir şey. Ancak bir hadis de kınadığınız şey başınıza gelmeden ölümü tadamayacaksınız diyor. Belki de siz bu konuyu konuşurken Amerika'da sadece Green Card almak için evlilik yapacak olan birini engellemiş oldunuz."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Meltem Miraloğlu İkbal Gürpınar Gürpınar Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (146)

mehmet:

dayak yemesi aç kalması iş vermemek çalıştırmamak kölelik cariyelik caiz ama değil mi?

56
76
yanıtYanıtla
ADAM:

IKBAL HANIM IN ANLATTIGIN DAN BUNU MU ANLADINIZ ??????????

yanıt37
yanıt2
fırat:

Mehmet ne demek istiyorsun anlamadık , kölelik cariyelik vs ne demek o zekanla İslamı küçümsüyorsan açık söyle de bilelim . Bak o genel evlerde çalıştıranlar , pavyonlarda çalışanlar hepsi seninle aynı dinin mensupları , bu laiklikte CAİZDİR.

yanıt27
yanıt18
Burhan:

Mehmet sen ceviz ye ceviz...

yanıt17
yanıt6
Geronimo:

Zamlar peşpeşe gelirken bi bakıyorsunuz aaa, harekat başlamış.. Eee yağmur gibi yağan zamların konuşulması engellenmiş oldu.. Gündem bir anda değişti...uyuyun siz..

16
9
yanıtYanıtla
öyle:

müslüman kadın müslüman erkekten başkası ile evlenemez, caiz olmamasının yanısıra nikah kıysa da geçersizdir

19
5
yanıtYanıtla
sesli güldüm:

sanki dini nikah kıydı da geçersiz değil demiş. . ne kullanıyorsun başkan ses et

yanıt0
yanıt1
KURT:

Allahım tüm bir ülkede zeka geriliği mi var anlamak mümkün değil. . SANA NE İKBAL SEN KENDİNE BAK CAİZ MİSİN DEĞİL MİSİN

6
18
yanıtYanıtla
T-Bag:

Bravo kardeş, tam dilimdekini yazmışın.

yanıt2
yanıt3
kamboçyalı:

peki bundan sanane ikbal gürpınar ?

6
17
yanıtYanıtla
Tüm 146 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title