Haberler

İhale Uygulamalarına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapım işleri ve ihale uygulamalarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapım işleri ve ihale uygulamalarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde yapılan toplantı Bilecik Valiliği, Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü, Bilecik İl Müftülüğü, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı, Bilecik 2'nci Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı, Söğüt İlçe Jandarma Ulaştırma Eğitim Tabur Komutanlığı, Bilecik Defterdarlığı, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bilecik Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda açıklama yapan Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, "İl Müdürlüğümüz tarafından kamu kurumlarının talepleri doğrultusunda 2017 yılı içerisinde verilen hizmetlerin değerlendirilmesi, 2018 yılında da gerçekleştirilmesi planlanan yatırım programlarının en verimli şekilde gerçekleşmesi ve iş süreçlerinin aksamadan devam etmesi için salonunda değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Toplantı, Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli İnşaat Mühendisi Mehmet Salih Yıldırım'ın slayt gösterisiyle devam etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı İl Sağlık Müdürlüğü Bilecik Valiliği Söğüt Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title