Haberler

    İğrenç Suça Sekiz Yıl Hapis, 12.500 Euro Para Cezası

    HAKİM, sanığın cezasını tamamladıktan sonra gözetim altında tutulmasına gerek olmadığına hükmetti.

    HAKİM, sanığın cezasını tamamladıktan sonra gözetim altında tutulmasına gerek olmadığına hükmetti. Savcılık makamı sanık için ağırlaştırılmış 12 yıl hapis ve gözetim cezası istemişti.

    Sanığa verilen ceza, davanın savcısı Nikola Novak'ı tatmin etmedi. Novak, Knut S.'nin gözetim altında tutulması gerektiğini savundu ve "Kararı inceleyeceğiz. Bana göre sanığın gözetim altında tutulması zorunlu. Temyiz için inceleyeceğiz" dedi. Sanığın avukatı ise kararla ilgili temyiz için karar vermediklerini söyledi. Avukat müvekkilinin dört yıl hapis alması gerektiğini savundu. Aynı olayla ilgili daha önce yargılanan bir diğer tecavüzcü Markus K. (41), 10 yıl ağırlaştırılmış hapis ve 12 bin 500 euro para cezasına çarptırılmıştı. Markus K. cezası bittikten sonra da gözetim altında tutulacak.

    ANNE VE BABA PAZARLADI Almanya'nın Freiburg kentinde 8 yaşındaki bir erkek çocuk annesi ve üvey babası tarafından para karşılığı erkeklere satıldığı ortaya çıkmıştı. Polis ve savcılığın başlattığı soruşturma çerçevesinde küçük çocuğun iki yıl boyunca internet üzerinden pazarlandığı tespit edilmişti. Küçük çocukla birlikte olmak için Almanya dışından gelenlerin olduğu da belirlenmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Freiburg Almanya Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title