Haberler

İçişleri Bakanı Soylu: Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur

Güncelleme:

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, koronavirüs denetimlerinde bir dönerci ustasını uyarmış ve ustanın umursamaz tavırları sonrası işletmeyi kapatma emri vermişti. Atik, bu gelişmeler üzerine tepki çekerken, daha sonra özür diledi. Konuyu değerlendiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Devletin cemal ve celal yüzü vardır. Valimizin özrü yerinde oldu" dedi.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik, ilde koronavirüs denetimi için ekiplerle birlikte incelemeye çıkmış ve bir dönerci ustasının eldiven takmadığını görerek ustayı uyarmıştı. Usta valinin dediklerini dikkate almazken, Vali Atik, döner kesmeye devam eden ustaya patronunu sordu.

Ustanın umursamaz tavırları sonrası Vali Atik yanındaki yardımcısına, "Faaliyetten men ediyoruz, işletmeyi kapatıyoruz" dedi ve sinirli bir şekilde yoluna devam etti. Bu görüntüler kısa sürede gündeme gelirken Vali Atik'in bu davranışı tepki çekmişti.

TEPKİLER ÜZERİNE ÖZÜR DİLEDİ

Olayla ilgili olarak tepkilerin gelmesi üzerine Vali Ali Fuat Atik bir açıklama yaparak özür diledi. Atik konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, bugüne kadar birçok denetim yaptıklarını ve bu denetimlerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek, salgına karşı verilen mücadeleyi lisanımünasiple anlatmaya çalıştıklarını vurguladı. Vali görüntülere dikkatlice bakıldığında esnaf ile yaşanan diyalogda, vatandaşı koruma anlayışının daha net görüleceğini söyledi.

Vali Atik açıklamalarının devamında, "Gün boyu yapılan denetimin getirmiş olduğu yorgunlukla işletme çalışanı ile yaşanan diyalogda şahsımın yaklaşımı, üslubum ve kullandığım ifadenin gönül kırıcı bir yaklaşım içermesi hakikaten beni de üzdü. Bu sebeple vatandaşımızdan bu tutum ve yaklaşımım sebebiyle özür diliyorum. İşletmemiz vatandaşımıza hizmet vermeye devam ediyor ve inşallah yaşanan bu üzücü görüntüyü işletmemizi ziyaret ederek nezaket ve tevazuyla telafi edeceğiz. Bizler milletimiz için varız. Bizler milletimizin hizmetkarıyız. Devlet millet için vardır. Umuyor ve diliyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde daha sakin daha duyarlı daha vakur bir duruşla bu süreci hep birlikte atlatacağız. İnanıyorum ki salgınla mücadeleyi milletimiz kazanacak. En kısa sürece bu topraklardan koronavirüs illetini hep birlikte yeneceğiz." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Soylu, Denizli Valisinin davranışını değerlendirdi: Devletin cemal ve celal yüzü vardır

BAKAN SOYLU AÇIKLAMADA BULUNDU

Konuyla ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Soylu yaptığı açıklamada, "Devletin cemal ve celal yüzü vardır. Biri tevazu ve yumuşaklığı, merhameti, diğeri azameti ve sorumluluğunu anlatır. Yöneticilerimizin vatandaşa yüzü hep cemal olmalıdır. Denizli Valimizin üslup özrü yerinde olmuştur" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Süleyman Soylu Denizli Haberler

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Eurovision'da LGBT+ propagandası! Nemo'ya birinciliği tüylü ceketi ve saten eteği getirdi

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet geçirdi

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

500

Yorumlar (263)

Tuncay:

Valimiz haklı eldiven yok maske yari hijyen sıfır bende olsam ayni şekilde ceza yazılsın adam vali gelmis hic umursamiyor

96
95
yanıtYanıtla
lokanta:

yandaş olacağım diye gerçekleri kaçırmışsın lokantalarda zaten eldiven yasak kullanılabilemez. . . bir de adam dönerci eline mi yapışsın terden daha tehlikeli. . . siz alışmışsınız hükümetten birileri gelince ayağa kalkmaya muhtar gelse ayağa kalkarsınız adam döneri yakmamak için uğraşıyor trollük yapmanın gereği yok. Valiye bir şeyler söyle kendisine yağcılık yapmadığı için bütün insanları işinden gücünden etmek hangi hakka sığar. . . tabii düşünmek zor iştir. . .

yanıt1
yanıt0
aklılı adam:

ulan aptal tuncay 220 derece sıcaklıkta sen o plastik eldiveni yediğinin içinde bulursun

yanıt1
yanıt0
mehmet:

neden vali özür diliyor

yanıt0
yanıt0
Huso mudo:

Valiler kaymakamlar siyasete bağlandı. En küçük bir ilçenin ak parti başkanı validen kıdemli. Siyasî olduğu için böyle davranamıyor.adam haklı olduğu halde tükürdüğünü yarattılar geri

yanıt0
yanıt0
Hoca Şakır:

Kimse valiyi tanımak zorunda değil, biri işini yapıyor öbürü artistlik yapıyor, biri ekmeğinin derdinde öbürü bozulan façasını düzeltmenin, kırılan enaniyetinin gururunun tamiri peşinde, usta valiyi tanımak zorunda değil, ateşin karşısında sen olsan bütün gün nefes bile alamazsın, saçma sapan tepkiler, elleriyle mi döner kesiyor usta, ustam valiyi adam yerine koymadı diye koca işletme kapatılır mı, özür dilemesi boşuna, takke düşmüş kel görünmüş, millete tepeden bakamaz hiç kimse.

yanıt2
yanıt0
eldivenle döner:

eldivenle döner kesilmeyeceğini bilmeyecek kadar cahil buraya yorum yazacak kadar partizan ve hıyarsın

yanıt1
yanıt0
KonyaLe:

Mevduatta dönercilerin eldiven takması yok arkadaşlar

yanıt0
yanıt0
Laa:

Vali kim. Milletin sırtından geçinen son model araba villa da yaşayan biri

yanıt0
yanıt0
Egeli.:

Hangi Belediye nin memurusun Tuncay ?

yanıt0
yanıt0
Tüm 263 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title