Haberler

    İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Büyükak'ın büyük heyecanı: Oğlumuzla ilk selfie'miz

    Güncelleme:

    KONAKLAMA YAPAN MÜŞTERİLERE AÇIKPandemi tedbirleri kapsamında restoranların kapalı olması, öğle yemeğini dışarıda yemek isteyen Nurdan-İbrahim Büyükak çiftine engel olamadı.

    KONAKLAMA YAPAN MÜŞTERİLERE AÇIK

    Pandemi tedbirleri kapsamında restoranların kapalı olması, öğle yemeğini dışarıda yemek isteyen Nurdan- İbrahim Büyükak çiftine engel olamadı. İlk bebeğine hamile olan Nurdan Büyükak, önceki gün Bebek Otel'in yalnızca konaklama yapan müşterilere hizmet vermesi gereken restoranında eşiyle buluştu. Genç kadın, yemeğin ardından otelden ayrıldı.

    DOMİNİK İÇİN DOKTORDAN İZİN ALDIM

    Aracına binerken muhabirlerin sorularını yanıtlayan Nurdan Büyükak, hamilelik süreciyle ilgili "Şükür ki güzel gidiyor. Doğum için şimdiden heyecanlıyım" dedi. Geçtiğimiz günlerde eşiyle Dominik'te tatil yapan Nurdan Büyükak, "Orada 20 gün kaldık. Tabii ki doktordan izin alarak yolculuk yaptım" diye konuştu.

    OĞLUMUZLA İLK SELFIE'MİZ

    Oyuncu İbrahim Büyükak ve eşi Nurdan Büyükak bebeklerinin ultrason görüntüsünü ilk kez paylaştı. Mutlu çift fotoğrafın altına 'Oğlumuzla ilk selfie'miz' mesajını düştü.

    6 Mayıs 2018'de nikah masasına oturan çift lise yıllarından bu yana aşk yaşıyor. İbrahim Büyükak katıldığı bir programda; Nurdan ile aynı lisedeydik orada tanıştık. 15 yıl flört ettikten sonra evlenme kararı aldık' açıklamasını yapmıştı.

    2018 yılında dünyaevine giren çiftin nikah şahitliğini de yine okul arkadaşları Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç yapmıştı.

    Okul yıllarında tiyatroyla ilgilenen ikiliden İbrahim Büyükak oyuncu olurken eşi Nurdan Beşen ise psikoloji bölümünü bitirdi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İbrahim Büyükak Bebek Otel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title