Haberler

İbo Show'un 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 15 yıldır İbrahim Tatlıses ile küs olan Ebru Yaşar programa geliyor

Güncelleme:

İbo Show'un bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünün konukları Ebru Yaşar, Selçuk Balcı, Resul Dindar ve Çetin Altay olacak. İbrahim Tatlıses ile yıllardır küs olan Ebru Yaşar, barışmalarının ardından programda duygusal anlar yaşıyor.

9 yıl aradan sonra ekranlara hızlı bir dönüş yapan İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show, 23 Ocak akşamı 10. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Programda en dikkat çeken konuk ise İbrahim Tatlıses ile yıllardır küs olan Ebru Yaşar oldu.

"HAYATIMIN EN HEYECANLI GECESİNİ YAŞIYORUM"

15 yıl sonra Tatlıses ile küslüklerini noktalayan Yaşar, "Hayatımın en heyecanlı gecesini yaşıyorum. Belki seni 15 yıldan sonra ilk kez göreceğim ondan oldu" diyor.

İbo Show'un 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 15 yıldır ,İbrahim Tatlıses ile küs olan Ebru Yaşar programa geliyor

"SEVGİ VE SAYGIM İLK GÜN GİBİ"

Yıllar önce yaptığı bir açıklamada "İbrahim Tatlıses ile nede küstüğümüzü ben de bilmiyorum" diyen Ebru Yaşar, Instagram hesabından Tatlıses ile bir videosunu da yayınladı. Yaşar, paylaşımına "Patron. Yıllar sonra seni görmek İbo Show'da buluşmak... Sevgim, saygım, heyecanım ilk gün gibi. Program montajımızı yaparken bir kare daha ekledik hatıralarımıza iyi ki varsın" notunu düştü.

İbo Show'un 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 15 yıldır ,İbrahim Tatlıses ile küs olan Ebru Yaşar programa geliyor

İbo Show'un 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 15 yıldır ,İbrahim Tatlıses ile küs olan Ebru Yaşar programa geliyor

İbo Show'un 10. bölüm fragmanı yayınlandı! 15 yıldır ,İbrahim Tatlıses ile küs olan Ebru Yaşar programa geliyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Ebru Yaşar Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (40)

metin:

bakmayın şu showa be kardeşim böyle rant medyatik saçma sapan showlara bakacağınıza açın bi kitap okuyun aydınlanın bırakın bu insana bi kuruş faydası olmayan saçma sapan showlara dizilere bakmaya böyle programlar kendi cebini doldurur sizi cahil bırakır bakmayın

79
16
yanıtYanıtla
rizeli:

bu ibo show kaldırılmalı hiç sevmiyorum iboyu ve çevresindekileri. . .

39
48
yanıtYanıtla
Mehmethan:

Adam reyting yapiyormu.? Yapıyor.begenmeyen seyretmez sanat engellenemez adam sanatını yapıyor onunda sevenleri var

34
18
yanıtYanıtla
beyin fakırı:

bu adam yine çıktı piyasaya yav

12
25
yanıtYanıtla
İBRAM:

Sırf İbrahim Tatlıses''in geçmişte kavga ettiği, düştüğü kalktığı insanları getirseler ( ki 2 sene felan sürer ) bu programda burdan reytingi götürür. Gelen konukta ismiyle gündeme geliyor o da memnun.

10
25
yanıtYanıtla
selim:

50 yıldır malum kesimin gündemde tuttuğu asalaklardan kurtulamadı bu ülke tv sektörü çok karanlık bir sektör kurallara uyarsanız böyle bir ömür milletin başına bela ederler yok halkı ifsad etmeyeceğim dürüst olacağım diye diretirseniz anında piyasadan silerler

10
24
yanıtYanıtla
mert:

Rerzalet Rezalet Rezalet

8
25
yanıtYanıtla
ahmet:

ibo hayatında bir çok yanlış yaptı. fakat genede hatırı kalmış insanlarda. aksi halde hiç kimseyi getiremez, kendide sahnede yer bulamazdı. inşaallah aynı hataları bir daha yapmaz.

11
22
yanıtYanıtla
PAF KÜF:

Yıldız Tilbe gelmeden izlemiyoruz , Çare Yıldız Tilbe

24
9
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Gelsede yokuzzz .

yanıt0
yanıt0
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title