Haberler

İbo Show konuğu Oflu Hoca Çetin Altay kimdir? Oflu Hoca Çetin Altay kaç yaşında, nereli? Çetin Altay filmleri, dizileri!

Güncelleme:

Tv şovları, rol aldığı dizi ve filmler ile başarısı gözler önüne seren, İbo Show konuğu Oflu Hoca Çetin Altay kimdir? Oflu Hoca Çetin Altay kaç yaşında, nereli? Çetin Altay filmleri, dizileri!

ÇETİN ALTAY KİMDİR?

Çetin Altay, 1 Ocak 1977, İstanbul doğumlu, Türk Oyuncu. 1 Ocak 1977 yılında İstanbul'da doğan oyuncu,aslen Trabzonludur. Oyunculuk yapmakta ve Sihirli Anahtar ajansı ile birlikte çalışmaktadır. Oyunculuk hayatında birçok dizi ve filmde rol oynamıştır. Oflu Hoca'nın Şifresi, Moskova'nın Şifresi: Temel, Altındağlı, Bana Bir Soygun Yaz, Sümela'nın Şifresi: Temel bunlardan başlıcalarıdır. Uzun bir dönem Leman Dergisi'nde senaristlik yaptı. Oyunculuğa ise; tiyatroda tek kişilik gösteri olan stand up gösterileri ile başladı. Daha sonra bir tiyatro grubu kurarak doğaçlama oyunlar sergilemeye başladı. Bu oyunlardan sonra da birçok tiyatro oyununda yer aldı. Leman Dergisi'nden sonra tek başına bir sitcom yazdı. Bu iş bittikten sonra da Ömer Faruk Sorak ile fındık reklamı çekti. Reklam filmindeki performansından dolayı Mustafa Altıoklar'dan dizi teklifi geldi. "Emret Komutanım" dizisinde oynamaya başladı. Çetin Altay, çeşitli sinema filmi ve televizyon dizilerinde rol aldı. 2005 – 2007 yılları arasında "Emret Komutanım" adlı dizide "İdris Fındıkoğlu" karakterini canlandırmıştır. 2015 yılının Kasım ayında vizyona giren, Cem Yılmaz'ın hem yazıp hem yönettiği dördüncü filmi olan "Ali Baba ve 7 Cüceler" adlı sinema filminde Cem Yılmaz ve Zafer Algöz ile başrolde oynarken filmde Irina Ivkina, Yosi Mizrahi, Bahtiyar Engin de rol almıştır. Günümüzde ise 13 Mayıs'ta vizyona girmiş olan "Oflu Hoca'nın Şifresi 2" adlı filmde başrol olarak oynamıştır.

ÇETİN ALTAY FİLM VE DİZİLERİ

2019 - Yalan Dolan "Baretta" (Sinema Filmi)

2017 - Aç Kapıyı Çok Fenayım (Sinema Filmi)

2017 - Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel (Sinema Filmi)

2016 - Oflu Hoca'nın Şifresi 2 "Oflu Hoca" (Sinema Filmi)

2015 - Ali Baba Ve Yedi Cüceler "İlber", "Dilber" (Sinema Filmi)

2015 - Olur İnşallah (Sinema Filmi)

2014 - Oflu Hoca'nın Şifresi "Oflu Hoca" (Sinema Filmi)

2014 - Delisin! Delisin! "Sadri" (Sinema Filmi)

2013 - Peri Masalı "Emir" (Sinema Filmi)

2013 - Koğuş Akademisi "Erdem" (Sinema Filmi)

2013 - Altındağlı "Cavcav" (TV Dizisi)

2012 - Moskova'nın Şifresi: Temel "Sinan" (Sinema Filmi)

2012 - Kral Yolu - Olba Krallığı (Sinema Filmi)

2012 - Bana Bir Soygun Yaz "Çeto" (Sinema Filmi)

2011 - Sümela'nın Şifresi: Temel "Sinan" (Sinema Filmi)

2011 - Sen Kimsin? "Vedat" (Sinema Filmi)

2011 - Hop Dedik: Deli Dumrul "Dursun" (Sinema Filmi)

2011 - Başrolde Aşk (TV Dizisi)

2010 - Çakal "İdris" (Sinema Filmi)

2009 - Uygun Adım Aşk "Taka İdris" (TV Dizisi)

2009 - Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde "Dursun" (Sinema Filmi)

2008 - Gece Gündüz "Rüstem" (TV Dizisi)

2007 - Memleket Hikâyeleri - Yine Ban... "Davut" (TV Filmi)

2006 - Tarık ve Diğerleri "Köylü" (TV Dizisi)

2006 - Pars: Kiraz Operasyonu "Simitçi" (Sinema Filmi)

2005 - Fıkralarla Türkiye "Yasin" (Tv Programı)

2005 - Emret Komutanım "İdris Fındıkoğlu" (TV Dizisi)

2005 - Döngel Karhanesi "Kebapçı" (Sinema Filmi)

2005 - Beşinci Boyut "Tutuklu" (TV Dizisi)

2004 - Kapkaç (TV Filmi)

2003 - Hayat Bilgisi "Polis" (TV Dizisi)

2002 - Şeytan Bunun Neresinde (Sinema Filmi)

1993 - Gerçek Kesit (TV Dizisi)

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Çetin Altay Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title