Haberler

Hüseyin Aygün'den Tepki Çeken 'Soykırım' Mesajı

Güncelleme:

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, 1915 olaylarıyla ilgili Erdoğan'ın "Ecdadımız soykırım yapmaz" sözünü eleştirerek "Kendin çal, kendin oyna" ifadelerine yer verdi.

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Twitter hesabından 1915 olaylarıyla ilgili yayınladığı mesajla eleştiri oklarını üzerine çekti.

"KENDİN ÇAL, KENDİN OYNA"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın her fırsatta dile getirdiği "Ecdadımız soykırım yapmaz" sözünü hatırlatan Aygün, "Ecdadımız soykırım yapmaz diyen Tayyip Erdoğan Ermeni kırımını unutturmak için 'Çanakkale Çıkarması' yapmış. Kendin çal, kendin oyna sen" yorumunda bulundu.


İşte Hüseyin Aygün tarafından atılan o tweet;

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Aygün Twitter Tunceli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500

Yorumlar (249)

FATİH:

TÜRKİYE TOPRAKLARINDA YAŞAYACAKSIN . TÜRKLERE LAF EDECEKSİN, BUNA İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ V. S. DİYECEKSİN. YOK BÖYLE DÜNYA KARDEŞİM. BU VATANI BEĞENMEYEN ÇEKER GİDER.

68
7
yanıtYanıtla
topal osman:

hepimiz ermeniyiz diyenlere karşı bizde hepimiz çok şükür türküz ne mutlu diyoruz bazılarının zoruna gidiyor ama olsun skinnttiii yok

45
6
yanıtYanıtla
adıyaman 02mobilWeb@haberler.com:

Siz huseyin aygünde ermeni derken.siz kendinizi ne sanıyorsunuz.siz onlardan cok mu iyimisiniz.bir aynaya bakın vede bir dunyaya bakın hele kim sizi adamdan sayıyor.1.5 milyon insanı soykırım yaptınız.adamlar gene susuyorlar ve sizler havlıyorsunuz.utanın be.hz.muhamed dedi ve kuranda var.insanlar hepsi kardeştir.size söylecem söz bulamıyorum.

7
42
yanıtYanıtla
imranzakayevmobilWeb@haberler.com:

Ermenilerin doğuda Türklere ve Kürtlere neler yaptığı ortadayken bu ermeni yalamasınin dediklerine bak.

39
6
yanıtYanıtla
AnkaraMobil-IOS:

ERDOGAN A kurban olasın ayğün en büyük Ermeni sensin

39
6
yanıtYanıtla
harun yiğit:

Adam olsan bir şeyler yazabilirdim ama bir tek kelimeye bile değmezsin.

39
2
yanıtYanıtla
........mobilWeb@haberler.com:

ermeni olmasa böyle bişey söylermi böyle kalitesizleri milletin vekili secenlerin kanında bozukluk var demektir bu vatanın ekmegini yeyipte hainlik yapanların allah belasını versin

32
9
yanıtYanıtla
imranzakayevmobilWeb@haberler.com:

ABD belgelerine göre kendilerine alevi kürt süsü vermiş binlerce ermeni hala bu ülkede. Ayrıca PKK nin yönetim kadrosu da ekseriyetle ermeni. Bu belgeleri yusuf halaçoglu ortaya çıkarmıştı. Bir kürt olarak ermenilere fatiha okuyan kürtçülere ve apo ya ibadet edenlere asla oy vermeyeceğim. Selahhdin e adam gibi adam diyenler Yasin Boru yü d.bakir da katlettiren kimdi

32
8
yanıtYanıtla
metin nurol:

atalarımız ermeni soykırımı yaptılarsa sizin gibi ermeniler nereden türedi

34
6
yanıtYanıtla
Ülke sevdalısıMobil-IOS:

Kendisi tarihi bilmediği için kimin soykırımı yaptığını bilmiyor ermenilerin soykırımı ne olacak anadoluda senin haberin varmı aygün efendi bıyık bırakmaya benzemez Bu işler yalla

32
6
yanıtYanıtla
Tüm 249 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title