Haberler

Emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un Dolandırıldığı Anın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Aralarında eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Hurşit Tolon'un da bulunduğu 8 kişiyi kandıran dolandırıcılar, Tolon'un yaklaşık 13 bin dolarını almıştı. O anların görüntüleri ortaya çıktı.

Aralarında eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Hurşit Tolon'unda bulunduğu 8 kişiyi kandıran dolandırıcılar, Tolon'un yaklaşık 13 bin dolarını alırken, mağdurları toplamda 400 bin TL değerinde zarara soktu. Sürekli uyarılara rağmen insanlar aynı yöntemlerle dolandırılmaya devam ediyor. Kendilerini hakim ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılar, 8 kişiyi toplamda 400 bin TL dolandırdı. Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, dolandırılan isimler arasında eski 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Hurşit Tolon vardı. Dolandırıcılar Hurşit Tolon'u FETÖ operasyonu bahanesiyle tuzağa düşürdü.

TOLON DOLANDIRICILARA 13 BİN DOLAR KAPTIRDI

Tolon'a ulaşan dolandırıcılar, FETÖ üyelerinin Tolon'un ev telefonuna bağlı internet hattı üzerinden görüşme yaptığını, bankadaki parasının da ABD'deki bir bankaya gönderilmeye çalışıldığını söyledi. Dolandırıcılar, Tolon'u hem bankada hem de ABD'de operasyon yapılacağına inandırdılar. Parmak izi alınması için paraları teslim etmesi söylenen Tolon, polis zannettiği dolandırıcılarla buluştu. Parayı teslim etti ancak operasyon göremeyince dolandırıldığını anladı. Tolon'un dolandırıcılara yaklaşık 13 bin dolar kaptırdığı öğrenildi. Dolandırıcılar ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı Konuyla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yandol Büro Amirliği ekiplerince dolandırıcılara operasyon yaptı. Operasyon sonucunda Suriye uyruklu Hishan J. ve Tuncay Ç. isimli 2 kişi yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hurşit Tolon Ordu 3.Sayfa Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (14)

yaz..:

Bu adamlar işte bir orduyu yönetti. .

17
1
yanıtYanıtla
Lanet FETÖ:

Bir korkusu vardı ki parasını kaptırdı diye düşünüyorum.

6
1
yanıtYanıtla
Civisi cikmis:

Bu ulkede hirsizligin sucu yok.herkes gotu kollasin

6
0
yanıtYanıtla
Kral Yorumcu:

Çiftlikbank dolandırıcısı Tosun paşa, başka bir dolandırılan Tolun paşa ne güzel dünya Seferoğulları ile Tellioğulları kız yüzünden bir birlerini yediler ama sonunda yeşil vadi Tosun Paşaya kaldı :)

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

He valla bu bu adam 1. ordu komutanlığı yaptı değilmi. İyi de savaşa girmemişiz Allah korumuş bizi. :))))

4
0
yanıtYanıtla
ahmet beğim:

yazık senin paşalığına, sana gençleri emanet etmiş devlet, fakat sende kuş kadar beyin yokmuş. eşek dahi aynı çukura iki defa düşmez iken bu güya okumuşlarımız defalarca düşüyor.

4
0
yanıtYanıtla
Hak58:

Bir açığın mı vardıda parayı hemen bayıldın Paşan

2
1
yanıtYanıtla
burdakürtajyapılmıyooo:

hurşit tolon demesi çok garip la pantolon der gibi çıkıyo

1
0
yanıtYanıtla
iso:

tolana ay tolana vay paşam senide zımbaladılar demek o zaman biz ne yapah

1
0
yanıtYanıtla
GRBMRZ SİVEREK:

bizdeki yerli pislikler yetmezmış gibi bir de yabancı pislikleri ülkeye doldurmuşlar. allahım sen suriyelinin türkiye de olmadığı o günü bize nasip eyle

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title